|
РОК МУЗИКА |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |||
AxL_RosE
Нов член Регистриран: 27.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mozebi ne cinese vo GnR ama e eden od najdobrite pejaci. znam oti zaradi Axl se rasturi orginalnite GUNS N ROSES
|
|||
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
doors definitivno
|
|||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ексл е единствената работа што не чинеше во гнр- инаку рајз агенст се добри |
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od Rise against najdobra mi e State of the union
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Btw mojot potpis e od niv kako sto mozete da vidite
|
|||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka Rise Against se najdobriot sostav ali amon ne bi gi smestil vo rock . I ne gi lazi decata Chamber the Cartridge ne e najdobra...Tip The Scales e najbolje ! Textovite im se ludi, koj moze da slusha punk neka gi cue, stvarno vredat. Teshko mozat da se smestat vo 1-2 zanrovi, oni se punk, punk-rock, melodic hardocore... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znam toa e sigurno
a ako ti e ova prvo nerazbiranje tuka i cudenje dobro dojde vo bubanjot ova ti e taka tuka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
AxL_RosE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bratce ne te razbiram so sakas da mi kazes. ili ne znaes da pisuvas makednoski literaturno. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tova AxL
ne sa pisuva drugacie? do boga miloga izgleda taka si se pisuje so da se pravi i amerite sa pismeni Изменето од anakin - 30.Јули.2007 во 01:05 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
AxL_RosE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas na primer si slusam Guns n Roses. Ovaa e edna od najdobrite grupi vo istorijata na rokot. Axl Rose e nezamenliv vo peenjeto.
|
|||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
100% барем кога е рок историја и музика во прашање не постои човек што може даме негира тука |
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mi udri distorzijata u glava
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AC/DC;BLACK SABATH;BOSTON;DEEP PURPLE;ERIC CLAPTON;LED ZEPPELIN;PINK FLOYD;ROLLING STONES;U2;URIAH HEEP;ZZTOP и уште многу други само ме мрзеше да ги пишувам
|
|||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova go komentirav |
|||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |