|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 38> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa i zboram zatoa sto sum bil ne bevme nie takvi, neunistuvavme zabava, nikogas nikogas nikogas |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele ironija
sakase da diskutiras da ti objasnam deka 6 forumdzii za eden sat taka ja kreiraa temata, oti taka sakaa taka im bilo ubavo tie 6 gi napravile da lici taka. seste bre...ja pravat temata no sega ti im vikas abe dzabe vezevte,,, ne ve biva... jas ja kreiram temata... toa e toa nemalo ni karanicvi ni vregjanje , samo zabava a ti sega sakas zabavata da ja zbrises.. i mene mi vikas kaj otide zabavat ene otide so tvojata metla u finuuuuuuuuuuuuuuuuuu\ Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:22 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by Biba_G да...оди на блог.... слободно- затоа што веднаш свати кои ми се намерите, што ќе кажам и како ќе заврши дискусијата.... извини што се измачи . pobedi sekogas si pobednik juhu go nadmudri anakin no ne e toa nekoj podvig oti anakin e glup probaj da nadmudris nekoj poumen od nego ете каде се изгуби забавата...анакине Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша IP логиран TEMA ZOSTO MAZITE LIZAT |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ofkors |
||
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете каде се изгуби забавата...анакине |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
offfffffffffffff topiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pobedi sekogas si pobednik juhu go nadmudri anakin no ne e toa nekoj podvig oti anakin e glup probaj da nadmudris nekoj poumen od nego Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:15 |
||
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да...оди на блог.... слободно- затоа што веднаш свати кои ми се намерите, што ќе кажам и како ќе заврши дискусијата.... извини што се измачи .
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemozes na ednostavno prasanje da mi odgovoris a sqakas da diskutiras????
vednas naogjas zadni nameri ti si tuka radi forumdziite ili forumdziite se tuka radi moderatorot???? gledam deka ... dzabe se trudev se povlekuvam ti priznavam si vo pravo ti si moderator Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:10 |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаах... пак надмудрување...не мил мој... си бил, си видел, знаеш како одат овие работи( модераторство)... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete i edne vistinski ,..lizach!,..a ne ,..palamudach,..kako bratot,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok aj sea....lizam posto mnogu sakam da lizam....pojke lezet ima koga e navlazneto, drugo zenskive mnogu sakaat kvalitetno lizenje.....e sega kvalitetno obostrano lizenje eeeeeeeee toa e za postuvanjeeeeeeeee.....i drugo na suvo nisto ne odi
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislev,...da bide seriozen kako da e na azbukine,..osbeno,...na iminja ,..preziminja,...i sl seriozni igri,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стварно брза...како да ми ги прочита мислите... сериозно, токму така, азбука на причини за пи**олижење...ц ц ц... не бива ако не се подбуцне,нели?
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |