|
Што е најважното нешто што сте го научиле? |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | ||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАУЧИВ ДА САКАМ, ЈА ЗАПОЗНАВ БОЛКАТА ОД ЗАГУБА НА РОДИТЕЛИТЕ И ПРОДОЛЖИВ ПАК ДА САКАМ.
|
||
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste imam mnogu za ucenje
|
||
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
niso
ne sum naucil |
||
Пази,памтам к'ту слон.
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам многу нешта научено. И знам дека имам уште многу нешта да учам...цел живот, без крај...барем се надевам....можеби ќе звучи како клише, но едно од најважните нешта до кои сум дошла во многу наврати во животов е фактот дека кога нешто многу искрено, длабоко од дното на срцето и битието го посакуваш, ќе се случи, ќе се оствари... Но, можеби не тогаш кога ТИ сакаш, туку кога ќе му дојде времето, односно кога навистина ќе биде човек спремен и зрел за тоа.... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te sfakjam ,mammo,....a,a.sega mozesh,neli?,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se gledam vo ogledalo
I toa go nauciv mnogu skoro od eden prijatel. Sega znam deka mozam da se gledam i podolgo i-pocesto!! Изменето од mamma - 01.Јули.2007 во 00:26 |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pricinsko-posledicnite odnosi.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакаш да кажеш тешко се откажуваш. Изменето од Палестинец - 29.Јуни.2007 во 03:21 |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да де, ама кое од тие нешта било најважно ? За мене - да не се откажувам лесно. Ха-ха, сега баш си гледам дека и потписот ми е таков. Изменето од Miriam - 29.Јуни.2007 во 02:28 |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЕКОЈ ДЕН УЧАМ НЕШТО НОВО.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,....lele,..kolku se raduvam ,shto ja pljachkaat zemjava,...mnogu sum sreken ,koga ke gi vidam gomnarite na sloboda,....,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од beleg - 18.Септември.2007 во 07:47 |
||
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nauciv kako da se ISPRAVAM, posle PADOVITE vo zivotot nauciv kako da se sovlada BOLKATA od zagubata (smrten slucaj)iako nekogas boli, iako parzninata ostanuva.. |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seuste ucam
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |