![]() |
|
Риба или Месо? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JAS SUM NULTA KRVNA GRUPA ... MESOZDER ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
па јадам и риба и месо ама месо повеќе
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
epa togas da pocneme od drvata i trebata da jademe
![]() ![]() nego dajte malku od ribata be ???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
ni riba ni meso....
se sto ima oci ne se jade.... |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
abe sto vi e ima li nesto poubavo od riba obozavam i da ja fakam i da ja jadam imam izedeno naednas 2kg krap i toa sitnite kovcinja gi melam bez maka
![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
i dvete
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Bravo emush i ti kako mene , riba i samo riba
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Riba , riba i samo RIBA
![]() Znaci pred mesoto ja stavam RIBATA |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
jas sakam da dodadam deka jadam pisleski stek, lele toa mama ko naprave so kompiri i salata i pileski stek, lele kako da sum na maj nekade, prekrasno , mnjam, mnam, mmmmm
![]() ![]() ![]() ![]() a koga odam kaj baba mi na rucok, jademe kokoshka i oriz...mmmm i toa e mnogu ubavo, pogotovo u kombinacija so salata od zelka sto dedo mi ja prave kako za celo selo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Јадам риба.... Јадам и месо... Ама месо многу ретко... Повеќе сакам риба
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
TOSHO ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Meso se razbira ... no obavezno riba 2 pati vo nedelata, osobeno losos za zdravo srce ...
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
ne sakam riba, edinstveno skusa i haringa na skara i sitni ripcinja, ne sum ni nekoj ljubitel na meso, gi jadam site vrsti na mesa i najveke go sakam na skara.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
И двете ги јадам и обожавам..
Рибата си има повеќе значение и поомилено ми е од месото , но си ги јадам и двете..Без разлика какви се.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
kakva riba be...nema sansa...samo meso...e tuka nemozam da se najadam posebno pilesko i svinsko
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |