IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Риба или Месо?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Риба или Месо?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
Автор
Порака Обратен редослед
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 17:37

JAS SUM NULTA KRVNA GRUPA ...

MESOZDER ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 17:03
па јадам и риба и месо ама месо повеќе
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 14:04
Originally posted by sm-game sm-game напиша:

ni riba ni meso....
se sto ima oci ne se jade....

epa togas da pocneme od drvata i trebata da jademe LOLLOL

nego dajte malku od ribata be ???Embarrassed
Кон врв
sm-game Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sm-game Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 01:43
ni riba ni meso....
se sto ima oci ne se jade....
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 01:32
abe sto vi e ima li nesto poubavo od riba obozavam i da ja fakam i da ja jadam imam izedeno naednas 2kg krap i toa sitnite kovcinja gi melam bez maka
dudenz
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 22:18
i dvete Smile
kuliraj
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 22:01
Bravo emush i ti kako mene , riba i samo riba
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 20:50
Riba , riba i samo RIBA bez razlika dali e morska ili rechna.A konzervirana samo tuna.Koga veke sum kaj tunata e togas ja dodavam vo makaroni ili spageti. Mene mnogu me zafrkavaat bidejki ponekogas mozam da recam "Fish is my Drugs". Mnogu sakam riba

Znaci pred mesoto ja stavam RIBATA
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 20:32
jas sakam da dodadam deka jadam pisleski stek, lele toa mama ko naprave so kompiri i salata i pileski stek, lele kako da sum na maj nekade, prekrasno , mnjam, mnam, mmmmmTongueTongueTongueTongue

a koga odam kaj baba mi na rucok, jademe kokoshka i oriz...mmmm i toa e mnogu ubavo, pogotovo u kombinacija so salata od zelka sto dedo mi ja prave kako za celo seloLOLLOLLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 14:57
Јадам риба.... Јадам и месо... Ама месо многу ретко... Повеќе сакам риба Tongue Ама многу се нервирам ога има ситни коски и неможам да ги извадам....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
TOSHO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2007
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TOSHO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 09:15
Meso se razbira ... no obavezno riba 2 pati vo nedelata, osobeno losos za zdravo srce ... 
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 09:09
ne sakam riba, edinstveno skusa i haringa na skara i sitni ripcinja, ne sum ni nekoj ljubitel na meso, gi jadam site vrsti na mesa i najveke go sakam na skara.

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 08:05
И двете ги јадам и обожавам..
Рибата си има повеќе значение и поомилено ми е од месото , но си ги јадам и двете..Без разлика какви се..
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 02:23
kakva riba be...nema sansa...samo meso...e tuka nemozam da se najadam posebno pilesko i svinskoSmile
respect my authoritaaa
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,215 секунди.