|
Стручни прашања |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kastriranite se parat
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашај ја blueprayer таа ќе ти каже.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
jovana_smiley
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам ши цу, 60 дена старо, мислам дека има проблеми со мешето. Има пролив, не знам дали е од промената, оти го зедов пред 2-3 дена, или нешто друго. Да го носам на ветеринар??
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила ти слободно речи си се консултирала со ветеринар и ти рекле дека е опасно да се чува желка
Иначе за оклопот епа вака сеа-нас ни паѓа коса, се менува, кај мачките има митарење се менува влакното...па и желките сакат да сменат малце |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може уште едно прашање?
На желкава...и се лупи тоа оклопот. Мислам не е пријатно за гледање а ни за мењавање вода, тоа изгледа како да речам, како мов, како лигави рески од оклопот се двојат. Тоа нормално ли е? А некогаш како цели лушпи (помали) паѓаат од оклопот.
Па уште кога ќе ми ја стават на маса....:(((
П.С. Не можам да убедам дома колку е убаво кутре да се чува, па да трчка, па да ми се радува бре, просто фидбек да имам од пружената љубов. Овие ситниве миленици само ги раниш како говеда и ништо не знаат:((( Туку ајде...
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хеј, не очекував толку брз одговор, големо благодарам
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На папагалот креда стајте му на оградата од кафезот сам ке си го дотера клунот.
А желката остајте ја неколку дена без храна после и камења ке јаде. Тие малце си имат терсене карактер ама после некое време им доаѓа паметот дека од љубов не се живее. |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На папагалов стар ко Метузалем, клунот му е подраснат и очигледно му смета, гледам гребе таму по кафезот.
Пред некој месец, маж ми за истата работа, го фати и со грицкалица за нокти му го среди, но сега децава запнале “да го однесеме на ветеринар“. Мислам, дали да се примени процедурата која минатиот пат се покажа успешна или навистина ова мора на бербер? Друго, желката не јаде (водна е). Што може да и биде? Благодарам. |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa tokmu za toa zboruvam ... eutanazija
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш квичат жално миро баш ко да молат
Изменето од blueprayer - 18.Септември.2008 во 21:43 |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pomos .... smotaj mu eden biftek so nekoj efikasen otrov .... dokolku ne planiras da go ranis sekoe utro i dokolku planiras da pospies
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neprestano zavivanje ..... znak na pregladnetost
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |