|
Омилено јадење |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас навистина не можам да те разберам понекогаш што се црвиш без врска.. какви очи јадење ма
Башка што мислиш што има во саламите???.. онака јадеш сендвич, а нечии очички плачат... ај доста сега уста нема да отворам, секогаш ми правиш вака пред ручек |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на свињата очињата,и таа е душичка што ако е свиња
Јади и од бутот или од ребрата,мораш ли главата
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ја се запека.. какви очиња???
леле ма оти вака ми правиш |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можете да јадете нечија глава
Зар не ви е ни малку жал за тие две очиња што тажно ве гледаат
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доста бе лиги ми потекоа
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле и тоа го јадев сеа наскоро.....неверојатно е имаш право....а за свинска глава имам мајстор така да......:))
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow!! ne sum jadela svinska glava, bi probala
jazik vo sos, dobro podgotven of course, e ludnica
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свинска глава
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Supa od zelencuk, oriz so safran, kompircinja.. mnjam.. i pecurki..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и скара, и полнети тиквички...ммм...абе пратете ми некој рецепт!
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пастрмајлии,пици,...бургери
|
|
nikolina
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pica, spageti, supi
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pizza tost cheesburger milka bas zdravo se hranam..... |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SPANAKJ se vika na popeyce hranata, ne spanjak mene mi e dinstano modro patlidzance, pindzur, malidzano....ma sekoja vakva nasha tradicionalna zezalica... a sakam i sushi, sakam kaneloni, sakam losos vo sos od luk, sakam shopska, sakam rizoto so algi, sakam i homus i tabooli... more nekako ja se kje da sakam |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |