![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 15> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ВО ФОРУМОТ СЕКОЈ ЌЕ СИ НАЈДЕ СПАС
И КОГА Е, И КОГА НЕ Е НА ВЛАСТ - МОЖЕШ ДА ВИКАШ, ДА ПЦУВАШ НА СЕТ ГЛАС ДА УЖИВАШ ВО ЖИВОТОТ КАКО БУБРЕГ ВО МАСТ. Изменето од majstorce62 - 18.Февруари.2008 во 21:04 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
NE....NA MENE FORUMOV NE VLIJAESE....ZIMI SE....
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
MISLEV ZA DRUGARKATA TI. AMA AJ, KOGA SI GO PRISVOI KOMPLIMENTOT, NAKA E ZA TEBE. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ТАКА,ЧИТАЈТЕ ГИ ПОСТОВИТЕ НА ZAGOR...И САМО НАПРЕД ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
More,me prosvetli...glupichka si bev
![]() ![]() plavusha...sega sum -shatirana Изменето од mamma - 18.Февруари.2008 во 19:50 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..САМО ДА НЕ НАСТРАДА НЕКОЈА ПО ГРЕШКА..ПО БИЛО КОЈ ОСНОВ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
EVE VI EDEN DIJALOG SO DRUGARKA MI, KOJA BAJ-D-VEJ E ISTO TAKA NA FORUM: -MACE SLOBODNA SUM POPLADNEVO, AJ DA SE DRUZIME -AJ! I JAS SUM SLOBODNA -KAJ TEBE ILI KAJ MENE? -SEEDNO! ILI AKO SAKAS, AJ SEKOJA DOMA, PA SE CITAME NA FORUM -EJ, KAKO TI TEKNA![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Kako gledam se poise zenski Nindzi...izgleda vlijaat edni na drugi
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
NEEEE......NA KOLESKITE NA RABOTA VLIJAESE! NE ZNAM STO IM E, AMA SEKOE SABAJLE NE MI VELAT DOBRO UTRO, TUKU ;"ZAVISNICKE, SINOKJA DO KOLKU BESE NA FORUM?" I SE SMESKAAT ZAGONETNO. CUDNI SE STVARNO! A JAS IC, AMA IC NE SUM ZAVISNIK |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Daaaaaaaaaa, ne pijam kafe bez idividi, forumdziive i forumdzikive.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
јас па мислев само мене ми се случува ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
А, ФОРУМЏИКИТЕ!?
|
||
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
абе не форумот, туку форумџиите ми влијаат
![]() Изменето од zabegan - 15.Февруари.2008 во 14:00 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |