|
Што ви е послатко туѓото или?..... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE. Moeto mi e najubavo. I ne dozvoluvam na onie sto se okolu mene da im bide nivnoto ubavo ni priblizno kolku sto e moeto
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako prvo mislam deka temava ne e OK zatoa sto sto e toa nase ...pa nemojte da bidete .....sakam da kazam , nema moe , tvoe ili nema sopstveno , tugjo. E sega koga ke stasame do temata da razmisluvame dali nesto tugjo e slatko .....bi rekol vaka: vo tugjoto t.e. drugoto gledame sekogas ostvaruvanje na skrienite fantazii za ona sto ne go dobivame od momentalniot partner taka da super e so segasniot t.e segasnata zatoa obidete se fantaziite da gi spodelite i napravite so nego t.e so nea ....
P.S. nemojte da mislite deka vo dugoto ima nesto poveke ...toa samo se zalazuvate zatoa sto vo toa vie poveke ulagate
|
|
......
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sekoe ,..normalno,...ama,toa shto ke ti zapne u oko,...e,toa e poslatko,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene be moeto si mi e najslatko ednostavno nema tugjo,i nema drugo,sto e tvoe najubavo si e koga e i dodeka e tvoe!!!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke dojde nekoj od drustvoto so nova zenska i site naednas se transformiraat vo sap i ligavka. Site naednas se trudat vpecatok da i ostavat u stilot : - Kaj go najde ovaa budalava, fati se so mene vidi kolku sum pofraer ! A toa me potseka kako koga bevme mali, pa ke dojde nekoe devojce, a nie na bazen, pa skokame pofraerski u voda ne ke li ne primeti, ama zatoa imase pljas - na stomak, na grb i so crveni pecati po teloto : - Iiii, ama se bapna. A crveniot : - Ne be, ja taka namerno, inace ne me boli ic !
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакај го своето за да го добиеш тоа што го сакаш....Туѓото.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako postoi ljubov megu partnerite, prviot sto ke se odluci na neverstvo, najcesto toa se slucuva zaradi samodokazuvanje deka seuste vredi i za nadvor, a ne samo za doma, ke dozivee mnogu gocliv spomen, zosto ocite mozes da gi izlazes no srceto ne.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tudjo sakame-svoe ne davame!!
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve sto e tugo e zabraneto,a ako zabranetoto ovosje bese slatko nemase EVA da se otrue!Vnimavajte!
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tugoto e najslatko , koj ke kaze obratno ili laze ili ne probal tugo i e neizivean, sekogas treba da se proba i tugo, za da znaes kako e,no samo probaj go- ne go zemaj, da ne ti go zemat i tebe tvoeto
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....
Изменето од blueprayer - 17.Јули.2007 во 19:59 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ ПАЛАМ КОГА ГО КРАДАМ
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не е секогаш тујѓото послатко можи е различно и одпрвин е интересно ама не значи дека ако е тујѓо е послатко ...за то ке си пробаш и од слаткото на кошијата моши и ке горчи малку ама ке си знајш
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |