|
На кои/колку македонски форуми учествуваш? |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na idividi, ostanatite cat pat koga kako ke gi zirnam, no sega i za ovoj na zal nemam vreme
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LINK Изменето од LouWeed - 04.Септември.2006 во 14:40 |
|
valentina
Нов член Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кој е тој форум марифет? кажи линк...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marifet, zazabava, makedonska muzicka mreza mi tekinat na mene use Изменето од LouWeed - 04.Септември.2006 во 13:56 |
|
breza
Нов член Регистриран: 15.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Валентина многу ти благодарам Биди поздравена |
|
Бреза-Брезово
|
|
breza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е веќе невкусно па уште човекот е и модератор. |
|
Бреза-Брезово
|
|
valentina
Нов член Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе се каже мк-форум се мисли на багра, кајгана, зазабава и идивиди, ама има и неколку нови мк-форуми, епа тие треба да се набројат не ги знаеме |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ti lici na ucilnica?
|
|
breza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде Ве молам набројте ги сите Македонски форуми што ги знаете
|
|
Бреза-Брезово
|
|
кајгана
Нов член Регистриран: 19.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
motika,kajgana,taratur,idividi,
i sega planiram da se registriram na uste nekoj forum
|
|
мотика закон
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сите освен на мотика и таратур, шит ми се, па не идам таму. А на вмац сум само регистриран и читам, не пишувам.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
valentina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На кои/колку македонски форуми учествуваш? И кажи мислење за форумите, спред тебе кои се добри и забавни, а кои не
|
|
makportal
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ево имам почната да правам како портал и форум за разно разни работи. Има линкови за симнување на бесплатни игри итн. Ако некој е заинтересиран да соработува со мене на овај портал, слободно напишете!
|
|
^SaW^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa jas ovoj mi e prv den na forumov...ma da mislam deka Kajgana Forumot e super.I nego go posetuva.Tamu sum poveke vreme Epa tamu e podobro deka moze da se stavat pogolemi i sekakvi avatari i tamu ima Reputacija,Menjanje na rang i drugi stvari
Изменето од ^SaW^ - 29.Јули.2006 во 01:34 |
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |