|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje otidat na odmor nekade pomegju Ohrid i Rio,kje se iznajde nekoja sredina
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imaat i parite uloga. ne poznavam nekoj shto e vo takva vrska- edniot da e dosta bogat a drugiot prosechen ili posiromav.
primer: edniot ke ima pari da odi na odmor vo ohrid, drugiot ke ima za rio da odi. i? sho ke sedi toj vtoriot doma sekoja godina ili ke odi za ohrid sekoja godina oti drugiot ne moze? ili ke mu plati? do koga taka? ova e samo banalen primer. lugeto so razlichna dlabochina na dzeb, odat vo razlichni mesta, pa realno, teshko deka dvajca tolku razlichni ke zavrshat zaedno. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal , denes rabotite se postaveni obratno ..... materijalnoto pred emotivnoto ........... ne se vinovni mladite .... ni malku ......... vinoven e sistemot koj ne im dozvoluva da razmisluvaat poinaku ..........
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mora da se stavi razlika megju materijalnoto i emociite,ako se gleda niz prizna na materijalnoto...ne veruvam deka kje opstane vrskata.
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi mozel zs da ne.....A ako e tolku zenskami siromasna bi i rekol da si najde rabota po kaficive
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупости....барем според мене...парите денес ги имаш ама утре можеш да ги загубиш...и што тогаш??
Мислам дека врската меѓу богат и сиромав може да функционира исто како и секоја нормална врска..нормално доколку збориме за вистинска љубов, а не за некој што трча само по пари... Еве го мојот пример.. Не сум некоја што има премногу пари,ама моите живеат во USA и доколку нешто ми затреба они се секогаш тука..работам и заработувам повеќе од доволно за мене...Во врска сум со дечко чија што фамилија одвај врзува први со први...Но тој не е поразличен од другите... Некој ќе рече..неможе да функционира тоа..што ќе се случи кога ќе излезете во поскап кафич или ресторан..кој ќе го плати тоа..и ред други глупости... Излегуваме во нормални кафичи..а доколку баш посакам да одиме некаде каде што знам дека нема шанси да прифати да оди токму поради тоа..се договараме..ај јас ќе частам сеа..па ти на друго место..и секогаш има компромис...што значи ако некого сакаш нема врска дали е богат или сиромав... А за тие што мислат дека тоа не функционира..изгледа не им се случило такво нешто па неможат да ја сфатат вистинската вредност на љубовта... |
|
Suki
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno kazano mazite bi bile so siromasna zena samo ako e ubava fina dobra vo dusa t.e karakter,a za zenite ne veruvam 90 posto zeni se sponzorusi :D sakaat se da probaat vo zivotot :P pa ajde ke trazime sponzori :P
uaa za zenite :P ama pak si gi sakam :P |
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со искрена љубов и почеток нула, се постигнува многу повеќе од оние кои се опседнати со богатството. Тие имаат богатство но немаат среќа и љубов. Нивната љубов има рок на употреба. |
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинската Љубов не е комерција, ниту трговија, ниту драгстор. Таа е нешто свето, нешто возвишено и не бира граници, нити сталежи. Таа е само вистинита, искрена и чесна. |
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e siromasna ke skrpime od moite pari, ako imam u momentot, ako ne, ke se snajdeme...ne mi e bitno dali e siromasna, bitno mi e dali se grizi za idninata t.e. da si najde rabota ako veke e siromasna itn.
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sekogas bitni parite
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
MaJuF4e
Нов член Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas iskreno mislam deeka ne bi mozela da ziveam .. vo tolkava siromastija.. za ubaf zivot baram samo da ima kuka vo koja bi ziveele ili stan za da ne izigravame gjupci.. a za drugoto so napor i so pomosh ke se postigni i do to so se saka .. samo treba malce da se ima vo glata ..:)
|
|
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu golemata siromastija e ramno na tragedija, no ne e problemot dali e toklu siromasen kolku da ne e snaodliv, nekoj od nisto ke napravi da si go pmini denot, a sto gi ima takvi toj nisto nema i ajde ti odi zeno nosi pari kako znaes ima zeni pa odat cistat po kuki sto ne e taka strasno, pa zo gazdite se primaorani da odat za edna mizna plata sto mu ja dava, a mazot kaj siromasen za nisto ne go biduva
ako e siromasen ama deneska rucek sekoj mozi da donesi doma ako treba ce argatuva taka da toa ne e osnovniot problem, karakterot i vospituvanjeto e problem |
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одсекогаш...
Welcome to the real world!
|
|
You are fired!
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |