|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнае он дека од критики се учи затоа изгледа и не го бива
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakav bas da ja vidam rabotata negova ama izglea se plasi
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто се пишмани Ѓоко не ни прати некое сличе да видиме,ете зошто така а мислевме дека е за дружба
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAKAAAAAMMMMM
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке те уништам на парчиња море не ке те уништам без парчиња
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke me osakatis a???
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сумњаш ти у мене а,добро добро ке имам ја тоа у предвид кога пак ке дојдеш да се тетовираш
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa IgorCE aj ke vidime koj e bolji i da vidam dali moja doverba otisla na pravo mesto
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па таа е негова изработка
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na tipcevo od strumica so se fali....
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кои слики?
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i jas sakam da gi vidam slikite
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема врска со алергичноста на Гентамицинот,таа е антибиотска маст и се применува низ целиот свет а за подетално си има и упатство нормално кое несмее да се пречекори но како и да е на тетоважата неможе ништо да и биде.Значи таа слика што беше изложена е лаички и неправилно направена и тука нема повеке што да се измислува,изговори може да има до сто и едно но факт е и се гледа дека изработката е шид.
Лекови нема потреба да се земаат кога се тетовира и пред и потоа затоа професионалците прво ја спремаат опремата(чиста,стерилна и спремна за употреба) па после тетовираат,единствено одржување на тетоважата е дадено од човекот што тетовира а тоа е универзално и исто кај сите професионалци и изгледа вака П: Како се чува тетоважата?
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |