![]() |
|
Кое е вашето омилено радио и зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | |
guinevere ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Канал 77
|
|
![]() |
|
QUEEN ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Eeeeeeeej luge moi mnogu fala za temata!Za ovaa tema imav najpoveke da kazam a sega imam i kade da kazam.Jas non stop si go pustam radioto doma oti sakam mnogu da si slusam razlicna muzika.Pa poradi toa i non stop si gi menuvam stanicite.Ama nemam nisto protiv stanicite (najubavi mi se Antena i Bravo radio) tuku sakam da kazam za reklamite sto se pustaat na edno kumanovsko radio City radio(neka ne mi se lutaat urednicite na toa radio)ama sekogas koga ke sakam da si pustam dobra muzika na toa radio cickoto od reklamata za radio taxi koga ke ekne so svojot glas mi gi kine nervite i toa se samo so ova : poradi vonredni vesti imame da vi soopstime znaete li koe e najdobroto radio taxi i taka natamu i taka natamu.Pa sekogas go isklucuvam radioto na ova i se nerviram.Pa kazete mi vie pa neli e taka?Covek saka da si poslusa pesni a tie zapnale pa zapnale so edno taxi.
|
|
![]() |
|
baba mulon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Колку се тупави тоа водителките од Антена 5 и Сити што ми се гади.Како го тупат со тоа монолозите да ти се одмили да пуштиш радио
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zorge ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Падио КИСС, оти е нон стоп музика која не оддалечува бар времено од реалноста- сегашноста.
|
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
SO ZADOVOLSTVO VE SLEDAMMMMMMMMM
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Супер Радио.
|
|
![]() |
|
taor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Ravel
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
мене ми се омилени селските радија во градот прилеп , терлипе - ѓупското , холидеј , меф и канал5 кога ќе се опијаме со другарите се поздравувем цел град да не разбери дека пиеме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
metropolis
![]() |
|
![]() |
|
Mortisha ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Ja porano slusav life ama sea nekako... Pocnaa i oni da pustaat komercijala
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
METROPOLIS!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nin4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Metropolis
Denes i jas slushav Makedonsko radio 2 i navistina se dobri ![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Бисер радио
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
smeni malku da ne ti e moniotona
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |