![]() |
|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 41> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kako si sakaat taka
|
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
da da zesno, ima i zenski osobi koi go imaat istoto mislenje ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
sum cul deka samo forumdziki nekele da goltaat i ne uzivale vo toa
|
|||
![]() |
|||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
||
Колку голтаат не знам ама знам дека повеќето се на диета а чув течноста била калорична |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
voopsto ne se razbirame
ti sto nesakas , nesakas i toa e vred milioni lugje nekoi elementi od sexot ne sakat no toa neznaci - da gi kvalifikuvat onie drugite milioni kako robovi na maskata sueta ili negovo naturanje Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 17:17 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
here's a girl opinion:
vodenjeto ljubov ne e "staj-izvaj"
e, ama ne e ni "guskaj-bacuvaj-staj-izvaj"
vodenjeto ljubov e umetnost!!!
i kako i sekoja umetnost, za da se rodi, potrebna e inspiracija, fantazija, moment na privlekuvanje i sto e mnogu vazno, nadminuvanje na predrasudite.
pri sozdavanjeto na umetnickoto delo, mnogu biten moment e da se pravi ona sto dvajcata go sakaat.
ako saka samo edniot, a drugiot go pravi toa od ater ili od strav od zaguba....veter e toa vodenje ljubov.
pravete go toa sto vo momentot go sakate dvajcata.
samo taka ima smisla.
do kade kje stignete pri toa....zavisi od toa kolku ste spremni i sposobni da se oslobodite
a veruvajte mi....tesko se preminuvaat barierite
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
||
Ti taka li pravis?Sekoja cest na taa sto e so tebe,samo ne veruvam deka bilo koja zasluzuva taka da se tretira.No,sepak toa e tvoe mislenje i ke go pocituvame... |
|||
![]() |
|||
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
||
Ok ..Barem jas se provetriv ama ti nikako da se provetrish !!!! P.S Anastea, mome ziveeme vo svet na klima uredi...zosto da bideme zrtvi na razni provevi!!!! ![]() ![]() [/QUOTE] Sto li se ne nauciv od Vas, Vi blagodaram sto postoite za da ne sovetuvate, poducuvate i "provetruvate" nas, obicnite smrtnici, Gospodine Seznajko.. [/QUOTE]![]() Ej ...ama se popali i ti denes...dodeka nie se iznasovetuvavme nekoj/i se iznagoltaa... ![]() ![]() ![]() uzivaj si be anastea.....forumov jas go svakam kako edinstveno mesto kade se dozvoleni ISKRSENI MISLENJA... |
|||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|||
![]() |
|||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
||
A jas te pdrzuvam i go delam tvoeto mislenje.Samo ne mi e jasno zosto samo mazi se bunat,a niedna zena ne go prokomentira negativno tvojot stav i mislenje.Pa i jas sum za toa neka proba nekoj mas kavo e cuvstvoto koga goltas,pa ako tolku mu se sviga ke mu sobirame da pie.Mozebi e korisno za niv,od kade da znam ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Sto li se ne nauciv od Vas, Vi blagodaram sto postoite za da ne sovetuvate, poducuvate i "provetruvate" nas, obicnite smrtnici, Gospodine Seznajko.. ![]() Изменето од anastea - 27.Април.2008 во 02:31 |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Aha..taka znaci...spored "nekoj froid" ako jas vo mojot seksualen zivot ne sakam da "upraznjavam goltanje" i uste 1-2 drugi elementi od mnogute ( tuka ne zboram za perverzii), toa znaci deka sum nenormalna???Ili tuka ("nenormalno e ako TOA ne go pravis") gospodinot Frojd mislel na samiot sex, ne na nekoi od negovite elementi ??
Vo sekoj slucaj, uste ednas ke povtoram ako ne bev jasna: AKO JAS NE SAKAM DA PRAKTIKUVAM "GOLTANJE", OD EDNOSTAVNA PRICINA STO MI SE GADI I SAMATA POMISLA NA TOA, I AKO MOJOT PARTNER GO BARA TOA OD MENE A JAS MU UDOVOLUVAM NA ZELBATA SAMO ZARADI TOA STO TOJ SAKA (A MENE PRITOA MI SE POVRAKA), E TOGAS TOA ZA MENE BI BILO PONIZUVANJE!
Jas so ova nikoj ne osuduvam,samo kazuvam licno mislenje na temata.Ako dvajcata toa go sakaat i uzivaat vo toa, togas..neka im e slatko i dobar apetit!
![]() |
|||
![]() |
|||
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
||
Ok ..Barem jas se provetriv ama ti nikako da se provetrish !!!! P.S Anastea, mome ziveeme vo svet na klima uredi...zosto da bideme zrtvi na razni provevi!!!! ![]() ![]() |
|||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
vidi
sex se sostoi od mnogu elementi nitu eden od milionite elementi ne e naturanje koga dvajcata go sakat toa taka da koga se zboruva za bilo koe dvizenje na emocijata nemoze da se okvalifikuvat ucesnicite na negativen nacin ( ne zboruvam za perverzija))))) toa e toa mozese komotno da kazes za sebe bes spomnuvanje i posmejuvanje i kvalifikacii na drugite toa kje bese naj naj naj OK radi toa jas izreagirav nekoj froid rekol vo sexot se e normalno nenormalno e ako toa ne go pravis |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |