![]() |
|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 22> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
секогаш внимавам пред која се отварам ...... милион пати ми ги злоупотребиле чувствата
![]() С _ Е _ К _ О _ Г _ А _ Ш Изменето од МАРШАЛ - 03.Септември.2009 во 21:56 |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
za da zboruvas za cuvstvata treba i da znaes so kogo zboruvas
ama sekogas gresime na kazanite zborovi vrakanje nema ke se pokaete ama kasno ![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
So vistinska licnost,vo vistinsko vreme. Drugoto veruvajte se e zaludno i nanesuva poveke steta,otkolku korist. Zboram za iskreni cuvstva. Znaci potrebno e vreme,dobra procenka na licnosta i doza na rizik. Изменето од lotus flower - 03.Септември.2009 во 08:21 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Zosto da e sramno??????Ja i kazi na tvojata zena kolko si ja sakas i i go pokazi i da vidis kolko ke bide srekena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
tie se ...zenska "rabota"...sramota e mashko ...za niv da zboruva.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
koga imam custva se nerviram zosto gi imam.........bejb daj olabavi !!!
a koga gi nemam pak se nerviram.... ![]() aj sea ....kaj mi e krajo ![]() |
|
![]() |
|
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
не.. неможам да зборувам за чувства... едноставно тешко е да кажам а уште потешко да покажам што навистина чувствувам. Мислам дека и НИКОГАШ нема да можам...
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Zosto li ne ti veruvam????????????????????
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nemam chuvstva!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
И такa е наj правилно.не си во грешка.И jас мислам као тебе
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Da, postojano!
Mozebi i preteruvam, ama sto mozam mora da si kazam sto mi lezi na dusata!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zboram sekako
![]() |
|
![]() |
|
Со лjубимиот човек зодолжително.Инако как ке разберем што чувствува она и обратното jac
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
не со секого ......... нормално дека зборувам
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |