|
Дали сте осетиле вистинска љубов? |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | ||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
изгледа не си наишол на правата,на добрите како те*е и дарежливи им се насмевнува среќата можеби подоцна ама ке биде не ми се нервирај и биди малку поекономичен не се предавај целосно ако немас одговор барем со приближна мера од другата страна чува си ги емоциите за друга прилика.
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e kolku be bosabce da cekam, kolku da cekam pa i jas nemam pojke sili be, sum daval sum daval se sum dal i nisto ne ostajv za mene, i so da pram sa... da cekam uste? ami ako ne docekam???
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке остетис....љубовта се случува кога најмалку се надевас
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dosega ne sum osetil vistinska ljubov dodeka sum daval vistinska ali... ne sum dobil vo vozvrat to so sum dal e sea...
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувам дека вистинска љубов се случува само еднаш-но како ќе знаеш дали таа е вистинската-тоа никогаш не сум можел да го почувствувам или можеби сум бил премногу горделив да признаам дека тоа било вистинска љубов |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ME TOO
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I NA MORE KAO TEPSIJA KE MOZE DA SURFA
|
||
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMA MNOGU DRUGI RABOTI KOI KE GO ,, USPOKOJAT,, BUNTOVNIKOT,, I NA MORE KAO TEPSIJA KE MOZE DA SURFA
BEZ PRITOA DA STRADA LJUBOVTA,....
POTREBNA E SAMO MALKU FANTAZIJA....SMIRENOST... SPOKOJ....
|
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama ako si roden kako buntovnik...i mirnoto more te gusisakas buri i potonati brodovie togas ......
|
||
|
||
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO BRAK.... AKO USPEVAS DA GI NADMINES SITE PREMREZJA...BURI... I POSLE SE IMAS MIRNO MORE.... TOA E ONA VISTINSKOTO
|
||
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA.....mislam deka sekoj vo zivotot pocustvuval "vistinska"ljubov...nekogas taa vistinskata ne bila posledna...a nekogas i po nea dosla uste pogolema i uste "povistinska".Vo momentot koga gori ljubovta si mislime taa e pravata......no nikoj nemoze so sigurnost da kaze.....srceto ima nekoi cudni patista...zatresuva nekogas i po nekoj drug pa duri i togas koga "vistinskata"ljubov e do nas....a vo brak...e tuka nemas mnogu vreme da mislis na vistinska ili lazna......
|
||
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam pocustvuvano ljubov, no ne sum sigurna deka toa bese vistinskata. veruvam deka koga eden den ke stapam vo brak so licnosta sto ke ja sakam i ke me saka, togas ke ja pocuvstvuvam vistinskata ljubov.
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |