|
Колку време посветувате на својот изглед? |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mnogu-ne izleguvam sekoj den zaradi obvrskite no koga izleguvam sakam da bidam max.dobra...
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa osven ucenje,nemam drugi a i ucenjeto ne go smetam za obvrska oti custvuvam deka i so nego vlozuvam vo sebe |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eleni ti nemas nikakvi drugi obvrski ili........
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDEN SAAT PRED DA ODAM NA RABOTA I EDEN SAAT PRED DA SI LEGNAM....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele ...ja cel den se zamaram so mene
Изменето од Eleni |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
AngelBaBy
Нов член Регистриран: 02.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu premnogu najmnogu,vo prosek po 2 casa dnevno
|
|
"Where is the life we have lost in living? Where is the wisdom we have lost in knowledge? Where is the knowledge we have lost in information?"
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Premnogu vreme trosam na sebe.Toa nekogas mnogu gi nervira drugite,no ne mozam da si pomognam-toa e posilno od mene |
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najmalce trosam vreme za mene oti nemam vreme od obvrski sto gi imam sekoj den inace sekoje vreme sto ke mi izlezi slobodno go trosam za mene
|
|
mbm
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависно од обврските,времето посветено за се*е,кај мене варира, но секогаш е доволно. На моменти знам и да претерам...ама тоа не е многу често така да се на се...доволно.
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku sum sebichna vo ova okolu sebei se za sebe zatoa sto celoto slobodno vreme si gi posvetuvam, a kade se tuka malku od obvrskite da ja rasteretam majka mi, ama galeniche sum edna na mama
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA MOZAM I POVEKE KOGA BI SE RASTERETILA MALKU OD OBVRSKITE
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу,премногу,а тоа значи дека сум со многу фалинки па се обидувам да дадам се од се*е за прво се*еси ,а потоа и на останатите да им биде задоволство од моето присуство!
Но,природно е нели,никој не е совршен!
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu, nekogas mislam deka preteruvam
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |