![]() |
|
Без што не излегуваш од дома? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 22> |
Автор | |
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мобилен и пари
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
еее сеа ако почнам да набројувам туку ај ме влечете за јазик сеа....
![]() ![]() ![]() ![]() Мобилен, очила за сонце, мастики ервејс ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Be ocila za sonce,mobilen i cela tashna-svashtarii
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...без насмевката и клучевите од дома.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Izraz na ladnokrvnost i surovost
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
просто кажано -без ташна.,..
ако почнам да кажувам што се има во неа ми отиде пола ден
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
bez mobilen i bez pamet
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
tasnice nekoe u vnatre mob sjajce parfemce itd..zenski stvari
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bez tashna,mobilen i ocila za sonce
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
bez.......valterot!
![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Мобилен, новчаник, пенкало и бележник, огледалце-огледалце, сјај за усни...Све своје за собом носим |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
телефон и новчаник.......................и плус ако има пари да не е празен се ќе си купиш што ти треба
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
имам појке работи-телефон (мобилен се разбира
![]() ![]() |
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bez mobileen ! Go koristam samo za saat. Nemam pojma ni kako mi zvoni. A moze ne ni raboti.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |