|
Омилени бендови |
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Автор | ||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
roxy music
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sakav da strajkuam na ovoj komentar ama so ovoj decko nema bas nekoja kvalitetna debata pa zatoa i ne go napraiv toa . Ama toa so mene mi padna u vidno pole bese NKOTB skratenica od New Kids On the Block . E sea coek malku ako se razbira ama stvarno samo malku ako se razbira od muzika ne moze da postuva ovakov komentar istotaka i avtorot na ova . Sakav da kazam deka se slozuvam so Anakin .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Metallica, Pink Floyd, Ac-DC !!!! :D
|
||
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............................Yeti, Sabers, MGR, OM, Tarantula Hawk, Russians Circles, Giant Sons,
The Clash, Machine head, Motorhead, Venom, Necrophagist, Lacuna Coil,
Vlado Janevski, Tose Proeski, Kaliopi, Zeljko Bebek, Indeksi,
Phantomsmasher, VS, NKOTB, Andromeda, Robert MIles, Chicane, Tiesto,
Black Flag, Antiwar-terror,Amon, Tobin,...........................................................................
jako nabrojuvanje imali nekoja smisla ili e nekoj kviz-- lupni ime na se sto ispusta zvuk |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zbunet i solo bend
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova prasanje mu go postavuva novinar na David Gilmour i toj odgovoril "Ako zemes "jagotche" pod jazik Ti bi mozel da napravis mozebi i podobra muzika od mene "
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PINK FLOYD
ne...nema podobri od niv.... kako moze be...kako moze da se volku dobri |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас само копи пејст им направив, овие ми се од профилот на my space а тоа што сум пишувал по неколку пати е поради брзање а виле вало има соло проект кој што ми се допаѓа затоа го пишав како посебен сртист. А инаку не ме интересира тоа што признаваш и што не признаваш-ако ги немате слушанто не значи дека се лоши. |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
R.E.M. Alice in chains, Astral projection,Zepellin,Doors,Whitehouse,Ville Valo,Metalica, sister of mercy,Nightwish, RHCP,Nickelback,Limp bizkit, Black sabat, Pearl jam i Nikeja....ti gi priznavam, se drugo ti e gola voda....i koga si napisal vile ne mora potoa i him da gi stavas nikoj ne e glup deka vile e vokal na him...a i metallica, beatles i zeppelin si nemal potreba da gi pisuvas po nekolku pati mislejki samo da naprais so pogolem spisok, vistinskite muzicari ne mesaat bendovi so peaci/ki...kako tose proevski kaliopi i drugi so gi stavi...ne sum cula za grupa KALIOPI????
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti si covekot so mozda ke uspejt da me preobratit vo homo |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas sum muzicar, pa pisav samo 6, znaci onaka, naj-najomileni...znaes kako deluva koga prvpat ke go vidis ova??? nafurano do jaja, demek vidi so slusam, fraer sum, ova ona....zatoa ti vikam...inace ti slusaj si koooolku ti dusa saka
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Братче ако сакаш цела дискографија за секој еден. |
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А-хам да бе да баш тоа е. Прво што треба да знаеш, јас сум музичар така да слушаам мноогуу работи ама стварно многу. Инаку тука ги напишав ептен само оние што ми се допаѓаат и што ги имам слушанто убаво и детално. Ако земам јас да пишувам кој се ги знам ехееее многу подолга ќе беше листата |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |