|
Тесна или широка вагина |
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajdeeeee, koj e avtorot ???
Najverovatno ima licen problem so negoviot cacko , pa sega nie sme mu krivi al tesna al siroka??? Pa eve ti odgovor ............... Nema tesna i siroka.............. Site se isti................ Ima samo vlazna i elasticna............ i suva i neelasticna........... Pa sega , maskoto kolku ke e majstor takva ke ja ima !!! Avtorka......hmmmmmmm znaci nejzinata posilna polovina e cackoto Изменето од bijonse1 - 25.Јануари.2009 во 00:01 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ne sakas koga slapka i momentalno rashirena od sto e vlazna a devojakta cela se grchi? |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakame potesna normalno vo nea podobro uzivame
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako prehodno ja lizes obavezno ke se rasiri...i sto sea ?...da ne lizeme ?
Изменето од zbunet - 07.Јули.2008 во 00:53 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neli elasticna e...
Ja ednas e tesna , ja ednas e siroka.. ama toa si e toa.... |
|
toni_sk
Нов член Регистриран: 01.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se razbira deka treba da bide tesna... a ne siroka site ja pominale pa i jas toa e glupo...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако едната верзија на вагината е `нефункционална` тогаш таквите единки со тек на еволуција ќе исчезнеле.
оплодување ретко настанува од прва, па така мажјакот откако ќе види дека не му одговара калапот ќе продолжи да си бара нешто спроти неговата `величина` и да речеме дека таа (широчината или теснотијата) ќе биде пресудна за да останат заедно некое време, па ќе се здробат од сексање и кога тогаш ќе се размножат. Така поколението би ги наследило карактеристиките на родителите. ова нешто ми личи на купување патики, ги пробаш, ти клапкаат, бараш помал број оти си ги преценил сопствените стопала. А може пак ќе треба уште при запознавање да се кажува тој клучен податок (јас сум Весна со тесна, или јас сум Гока со широка) за потоа да не се разочара некој. инаку кај машките лесно. сите имаат натпросечни |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne do vaginata, do pokretite e na sopstvenichkata na...
|
|
panche_i
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зар има разлика .вагината е калап за секој к*р па и така нареченататесна кога ке се навлажни и таа ке се рашири а и ако се одбере соодветна поза за секс и широката може да биде тесна
|
|
Vicko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав една девојка и имаше еластичен љунфер.
Кога и да се сексаме, нејзи и беше како прв пат. Ама не беше ич лошо Изменето од Vicko - 06.Јануари.2008 во 00:09 |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako malku podolgorocno i pointenzivno se posvetis na edna vagina, sekako ke primetis deka se abi
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa samo muskulot ne se trosi...........niti se struzi...........zatoa sto ne e potrosen materijal................ha ha ha ha ha
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vazno da e besna i da me izvadi od sarki
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi rekol: -Vagina, posto se drugo e ralativna rabota, odnosno, savisi od penisot
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |