![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ЗАТОА ГЛЕДАМ ДЕНЕС САБОТА/ НЕДЕЛА...РЕД ЧЕКААТ... ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
marssal ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Mojot najveke trae jas koga e*am me pamtat cel zivot
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A ja moram da gleam na saat, inaku ke zakasnam na rabota
|
|
![]() |
|
Esperansa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
more nekni 3 saati... i posle si produzivme... i ne prekinaa pa vecerta pak si prodolzivme... i taka....
![]() |
|
Life is a big f**k!
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
i jas ne gledam na sat
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
НЕ ГЛЕДАМ НА СААТ!МЕРАМ ВО ДРУГИ ЕДИНИЦИ !АААА.НЕ ГИ БАРАЈТЕ ВО SI-СИСТЕМОТ,ТАМУ ГИ НЕМА!
![]() ![]() Изменето од zagor - 10.Октомври.2007 во 18:35 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eden tochno da kaze,...bez molenjeto,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Saat vreme ja molam da mi dae i onie drugite 5 min = 65 min
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
zavisi...ako go budalam mnogu mnoze da bide pokratko...ama odime i do cas i poveke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
5 min
|
|
![]() |
|
максимус ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
30 min minimalno
![]() |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Od strastven kviki 5-10 min
do marotonski sex so sati
![]() ![]() |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
шо знам, без некоја предигра или пак пушење, околу 15 минути прв пат, а после си тера малиот на раат
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kolku dolgo ja teram?
ne ja teram si sa sakam neka drug ja tera jas ne bi a so sakav da kazam?.... ee... Изменето од anakin - 19.Април.2007 во 00:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |