|
Животни - општа дискусија |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сакам зоолошка со сите можни видови животни
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакамммммммммммммммммммммм делфинннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн
|
||
..........
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam papagali, majmuncinja, delfini, nekoj kucinja....Odamna imav papagal se vikase Toto.. ziveese kaj mene 5god, sekoj obrok mu bese na masa so nas-familijata, i jadese sto i nie ( ne sakase bas od negovata hrana) poveke ja sakase nasata....nemase kafez zs bese mn pametno...taman nauci da zboruva ( delumno ) edno popladne na rucek...padna vo tengereto so mangza...i od togas ne proleta...po 1god umre ...i nema nikogas da go zaboravime (nemame drugo papagalce sega zs go sakame toto ) ....malku dolga prikazna ama sakav da vi ja kazam.
|
||
|
||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tie sto sakaat delfini se golemi luge,vozviseni,predvodnici na ovoj vek...
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obozavam delfini, kucina, angorski i persiski macki
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obozavam delfini!
i konji, i kucinja (od onie brckanine)
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Посетете го ЖИВКО (црниот пантер) од Зоолошката градина во Скопје
|
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
го сакам животинскиот свет многу ............сите животни...........најмногу сакам се разбира ДЕЛФИНИ...............на второ место..........ЦРН ПАНТЕР........ |
||
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da imam aqvarium doma, sakam papagalce edno za da bide pitomo inaku ako e vo par potesko, potoa sakam kuce pekinezerce, mace angorce, .... lele ke mi treba direktorska plata da gi doranam i niv i semejstvoto ali mnogu sakam milenicinja davaat pozitivna energija, neznost, i cista ljubov
|
||
precious..
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sindarela i jas mrazam macki ama ne znam zosto |
||
|
||
ThE wItCh
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мачки сакам највеке од се на свет и чувам еден млад ,безобразен и дрзок мачор кој уште од првиот момент кога го земав го зароби моето срце засекогаш
|
||
I've lived a life that's full.
I've traveled each and ev'ry highway; But more, much more than this, I did it MY WAY... |
||
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi sakam milenicinjata i mi se slatki site, no vo momentov nisto ne cuvam...
|
||
mari..sekogas za tebe:)
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele kolku nekam macki toa e cudo1 a neznam zoso,ne sum imala nekoe loso iskustvo so niv! |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |