![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 280> |
Автор | ||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ја поише сакам риби
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Vikaj ura, kje ima pileshko utre za ruchek, ne mora da brkam ribi ![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Клубчето кокошарник се стори
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
![]() |
||
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
|
што работи сега?
|
||
old d4b3
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Не една, 100 мисли ми се свртеа во моментов...Орка сменил професија
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Среќа што ние мариовците немаме врска со Прилепчани,ќе се најдев навреден оти.
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ах тој мајмунски инает...
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Да дадеше адреса Ванѓето.. да и ги средам рибите..
![]() |
||
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Да, не знам како би ги умртвила
![]() Ама такви додека мрдаат не можам да ги средам
![]() |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Уште се живи рибите?!?!?
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
Рибите во када, јас на тросед и се ми е рамно.
Само кога ќе помислам утре колку работа ме чека, колку луѓе ќе треба да пречекам, ми иде да исчезнам некаде. ![]() |
||
||
![]() |
||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
|
мислата е круг, искочи... таа ми се врти.. мисла
|
||
едно е - не се две
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Секогаш, секаде, секој си го добива заслуженото...
|
||
![]() |
||
|
Ne znae li deka site zeni se nadareni od gorniov i gi biva za se? ![]() Samo treba malku trud i trpenie. Inaku kje ti pisham i jas recept za testoto, ako stignam sabajlevo pred da izlezam, ako ne vecher ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |