|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
одамна ... само што до толку сме во септичка јама да не ни чувствуваме .......... |
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да смрдеше само во ВМРО убаво ќе беше... кај нас сегде смрди, тоа е проблемот |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како и да е , едно нешто се пофторува по којзнае кој пат .... дека во вмро опет нешто смрди
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаев дека е предавник уште од кога се врати од Хаг, а неговите говори беа како да ги пишувало дете од прво одделение. Во Македонија во последниве неколку месеци не беше воопшто почитуван, што беше и логично со неговите на некој начин анти-македонски постапки, фалбаџиски текстови...
Сега видов едно писмо и ми стана јасно зашто се пуштени овие снимки во јавност. Проблемот беше што „брат“ Љубе Бошковски беше доста популарен во дијсаспората. Но после снимките, еве ја реакцијата на дијаспората (со мали корекции поради печатни грешки, јбг Australia... ):
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo vo Makedonija mozes od "brat" da ispadnes predavnik sega ili toj e predavnik ili makedoncite se tolku naivni sto ne mozat da razlikuvaat brat od predavnik
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тоа од истите кои сега плукаат по него ......
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. има уште нешто што е заборавено! Паѓањето во “транс“ со извиците “БРАТ ЉУБЕ“... Изменето од Buggyman - 24.Ноември.2009 во 17:38 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бошковски , мислам дека коментарите кои досега ги имам напишано за овој човек се повеќе од доволни...
Воопшто не сум изненаден од предавството и бидејќи сум малку подобро запознаен знам дека неговиот патриотизам беше МАСКА.... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a, shto ti vredi koga... i da ja isechesh glavata,...druga ke mora da se najde,...i pak odnovo...stara pesna,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а најлошо од се ’ е голата вистина дека рибата смрди од главата
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавства на своите синови-изроди како македонскиот-Гоце Делчев
|
||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
То е бе брате... И после се што ни се дешават.. имат поддржка.. немам коментара- ил сам луд ил ме поглед вара...лол... Не знам шо да помислам веќе за нашиов народ...
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |