|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^ cestitki i od mene i cuvaj si ja zena ti i kerceto :)))
Se nadevam ke ni gi otkries tvoite idni planovi so ANgelina Jolly |
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele nekako go nemam videno srcenceto moe vo posledno, aaaaaaa kaj mi e angelcetooooo...
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe srcence si nema so, inace bez nea ne mozam da ziveam, ali uste ednas fala fala najjjjjfala za ova
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo ti uzivaj nema potreba od nikakvo castenje intresno mi e deka tolku i se raduvas i ja sakas pozdrav
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele srcence moe najgolemo fala fala fala epten epten najmnogu na svet, vervaj src imas gooooooooooolemo castenje od mene za ova, e zimi se bez zboroj sum nikoj dosega vaka nema napraeno za mene ej, ne znam kako da ti zablagodaram, fala naj naj naj naj najmnogu na cel svet, zimi se me preradva, alal da ti e,i izrabotkata ti e odlicna super e, predobro e sliceto, fala srcence fala uste ednas naj naj naj najmnogu |
||
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Auf... kakva pojava
|
||
|
||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe blue jas sakam da ja imam do mene zenata na slikickata |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah abe koj ke me razveseli ako ne ti angelwings, mene ami na koj drug, ah lele da mozese vistinski da me bakni taka ej, mmmm... lele kolku e slatka ej, abe srce moe e taja be, i love you angelina |
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сликичкава би сакала да ја имам како "смајли" на мсн
|
||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^ vidi Angelina ti praka baknez zimi se
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe pak fala najfala, abe ne mozam da ziveam bez nea vervaj, moram moram da ja gledam i ko ke klajte slika mi go prajte denot zato fala fala fala vi najjjjmnogu |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ti spomna oti go iszbrkav so se partali od toj zamokot kaj so zivej angelina i mu rekov odi na pravoslavie da mu kazis deka te izbrkav i deka mu sum nov maz i toj odma gleam ti kaza |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |