![]() |
|
Стефан Влахов Мицов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 25> |
Автор | |
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Според мудрите зборови на Конфучие
„ако имаш доволно трпение и волја да седнеш на брегот на големата река,
порано или подоцна пред тебе ќе допловат труповите на твоите
непријатели“.
оооо и Мицов го чита Конфучие ![]() Тенкиот момент во Конфучие е зборот АКО |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
дефинитивно ............. ти не лаеш ...... ти завиваш
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
“Отсекогаш сум се чудел на
бесмисленото трошење на енергија и недостатокот на глобален
прагматизам. Да го земеме за пример македонското општество и спорот со
Грција.“
не мисли на мене ![]() „Употребив околу 12 години за да ја проучувам бугарската глава, но утврдив дека е многу дебела! Во дебела глава нема многу ум. Тоа не е за докажување, тоа е факт... Уште 2.000 години Бугарот ќе си ја чука главата додека таа да созрее“. Мисли на мене ![]() Изменето од Анастеа - 24.Февруари.2010 во 12:52 |
|
![]() |
|
среда е
jас не сум баниран уште еве го http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=1952&ArticleID=134739 сега ке го читам ама гледам неква математика има слаба му е математика и природните науки во цело на Мицов принципиално сега ке проверам Пред некој ден во една стара книга ја прочитав сентенцата: „За да стасаш до целта не обрнувај им внимание на кучињата кои лаат“ мисли на мене ![]() Изменето од Анастеа - 24.Февруари.2010 во 12:50 |
|
![]() |
|
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Ама пусто Македонка мајка го родила! Не го сакаат затоа што е бугарски граѓанин, не дозвлува да му биде калапиран мозокот, а згора на тоа им ја кажува и вистината. |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Ако ве величеше ке беше најголемиот бугарин мајка што го родила
![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
А дојде среда, а видам Време веднаш барам некое компјутерче да видам колку се изнервирал Да бе ![]() |
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
До сите бугари а зошто не го побиете Мицков со докази а не со анализа за неговата душевна состојба???
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
војникОТ ![]() Нов член ![]() ![]() пешадија Регистриран: 16.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Стефан Влахов Мицов |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Затоа се префрлив на Историја, да ми помогнете со преводот ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eptendosadno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Ние не полемизиравме за плочата од Битола , туку за тоа како Мицов ја вреднува истата , нели ? јас се согласувам со Мицов , ти сметаш дека истиот тоа го напишал од злоба , а администраторот се изгуби во преводот ![]() |
|
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
КОј е тој Мицов и што направил да заслужи да си губите време со него?
|
|
![]() |
|
нема разнообразие - Мицив си е по темата
офтопици каj него нема ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |