![]() |
|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 34> |
Автор | |||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
||
Точно но која е силата на единката во ваквото општество? |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
За тоа има други теми.
|
|||
![]() |
|||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
||
Што може поеднинец да направи за Македонија?
Редовно да си ги плаќа давачките кон државата. Да не ја загадува сопствената земја. И да служи како амбасодор на својата земја. Прашањето е што политичарите треба да направат за подобра Македонија? Изменето од mungos80 - 24.Ноември.2009 во 17:53 |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Не забегувајте од темата, Што можеме да направиме за Македонија?
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
да ...... сега во овие моменти на ДЕСПОТИЗАМ не е пожелно многу многу да се крева гласот
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Таквите ној ќе го кренат гласот место тебе умреја со комунизмот
![]() |
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Јас чекам некој друг да го крене гласот за мене!
![]() А ако во тоа успее, тогаш бенефитите (од државата) ќе ги користам и јас! ![]() Изменето од Zlatnik - 24.Ноември.2009 во 17:20 |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Од омраза кон политичарите несвесно ја уништувате Македонија
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
ne!...jas sum ...samo toj shto ja ....trpi drzavata!
...kako i povekjeto drugi! ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
До кога со исти муабети а што прајме со оние кој имат српски,грчки,албански,романски пасоши ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
...koga taa ke napravi neshto ( dobro!) za mene,...togash e ...pametno prashanjevo...dodeka me dupi...i( ostanatite).....mozam( i sdakam!) da napravam samo...nula(O) za nea!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |