![]() |
|
Секс со женет човек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 75> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
НЕ СУМ КОНТРАДИКОРЕН...ЗБУНЕТ ЗНАЕ НА ШТО СЕ ОДНЕСУВА ТОА... ![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
................a be milicok(majstorce)...............mnogu mrazam koga nekoj e kontradiktoren.............ako pisuvas edno stoj si na toa................
![]() ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ЛЕЛЕ БИПЧЕ, ЖЕНА МИ ТОЛКУ НЕ МЕ КАРА ![]() Изменето од majstorce62 - 20.Март.2008 во 16:15 |
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.........majstorce...............pak ti mi saras levo desno a
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Mila pa taka ke pravam!Koga ke se omazam! ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
maci ,pa ne sedi doma! Mazot pod miska i ne go pustaj sam
![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
I vednas mi teknuva kako jas sedam doma so deteto vo race,a mazot mi tamu so nekoja...
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
hm, pa ako e zenet ne e leprozen
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Poleka, ke gi ubedime I NAJPOSLE I NIE KE SE OMRSIMEEE !
|
||
![]() |
||
|
тооооо,мајсторе!
|
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A be sto tolku ste se uplasile od nas zenetite, ako sum zenet ne mi e smenet, na primer u tvoja bavca nema morkovcinja, a kaj komsijata ima svezi i rosni, a on e na pat, pa nema da skines nekoe bar kolku da se zasladis ?
|
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vodolija1977 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
|
BW I KUCHKATA DODEKA NE MRDNE SO OPASKATA KUCETO NE POAGA NA NEA TAKA I ZENATA DODEKA NE ZAVRTI SO GAZOT NA MAZOT NE MU RIPA STAPOT.vO EDNO MEO INTERVJU SO VESNA PEJCANAC(JA IGRASE JEKA VO CRNOGORSKATA TV SERIJA DGEKNA JOS NIJE UMRLA A KAD CE NE ZNA SE ) OVA BESE EDNO OD MOITE PRASANJA I MI ODGOVORI VAKA CITIRAM "DETE PA ZENE SU KRIVE ZA SVE-ZBOG NJIH SE I RAT VODIO , ZBOG NJIH SE I FAMILIJA RAZDVOJILA CUDNA JE SPRAVA TA P*PIP MOZE DA JE NAGES NA SVAKOM COSKU A TI ZELIS SAMO JEDNU JEDINU JER JE ZA TEBE POSEBNA ALI UVJEK JE I PASULJ sl*gI KAD GA KOMSINICA KUVA "
|
||
![]() |
||
|
dobro majstorce....ti veruvam..............???????? a mircem...vo pravo si................. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |