|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 43> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When I need you
I just close my eyes and Im with you And all that I so want to give you Its only a heartbeat away When I need love I hold out my hands and I touch love I never knew there was so much love Keeping me warm night and day Miles and miles of empty space in between us The telephone cant take the place of your smile But you know I wont be travelin forever Its cold out, but hold out, and do I like I do When I need you I just close my eyes and Im with you And all that I so wanna give you babe Its only a heartbeat away Its not easy when the road is your driver Honey thats a heavy load that we bear But you know I wont be traveling a lifetime Its cold out but hold out and do like I do Oh, I need you When I need love I hold out my hands and I touch love I never knew there was so much love Keeping me warm night and day When I need you I just close my eyes And youre right here by my side Keeping me warm night and day I just hold out my hands I just hold out my hand And Im with you darlin Yes, Im with you darlin All I wanna give you Its only a heartbeat away Oh I need you darling Дарлинг за тебе од се срце |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna dobra od Aca lukas , vo posledno vreme mnogu ja slusam ovaa
Ja i ti
kome place pod gudalom kazite mu da i meni zaplace nad sudbinom Kome nocas tuga drug je ko sudbinu proklinje kazite mu iste tuge moje srce tuguje Ref. 2x Jer ja i ti nismo imali srece u ljubavi svedok mi Bog da sam voleo tebe vise od zivota svog Ko to nocas pesme trazi ko pesmama dusu daruje kazite mu iste boli moja dusa dugo krije |
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I was naive, your love was like candy
artificially sweet, I was deceived by the wrapping Got caught in your web and I learned how to bleed I was prey in your bed and devoured completely And it hurts my soul cause I can't let go All these walls are caving in, I can't stop my sufferin' I hate to show that I lost control Cause I, I keep going right back To the one thing that I need To walk away from Yeaah... I need to get away from you, need to walk away from you get away, walk away, walk away. . . I should have known that I was used for amusement(for amusement) Couldn't see through the smoke, It was all an illusion Now I've been licking my wounds,(licking my wounds) but the venom seeps deeper (deeper, deeper) We both can seduce, but darlin' you hold me prisoner (prisoner) Oh, I'm about to break, I can't stop this ache I'm addicted to your allure, and I'm *feindin'* for a cure Every step I take leads to one mistake I keep going right back to the one thing that I need Oh, I can't mend this *torn* state I'm in Getting nothing in return, what did I do to deserve The pain of this slow burn And everywhere I turn, I keep going right back to the one thing that I need To walk away from yeaah... I need to get away from you, need to walk away from you Every time I try to grasp for air I am smothered in despair It's never over, over, oh. . . Seems I'll never wake from this nightmare, I let out a silent prayer. . . Let it be over, over* *ooh*. . . Inside I'm screaming, begging, pleading no more *(oh, ohh)* Now what to do, my heart has been bruised So sad but it's true, each beat reminds me of you Oooh *and* It hurts my soul, cause I can't let go All these walls are caving in, I can't stop my sufferin' I hate to show that I've lost control Cause I keep going right back to the one thing that I need Oh, I'm about to break, I can't stop this ache I'm addicted to your allure, and I'm feindin' for a cure Every step I take leads to one mistake I keep going right back to the one thing that I need Oh, I can't mend this *torn* state I'm in Getting nothing in return, what did I do to deserve The pain of this slow burn And everywhere I turn, I keep going right back to the one thing that I need To walk away from yeaah... dying... oooh... i said... need to get away from you, need to walk away from you get away, walk away, walk away [repeat] (mmm) Only thing I need to do Is walk away from you |
|
Don't wory be happy :)
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My Heart Will Go On
Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we're one Love was when I loved you One true time I hold to In my life we'll always go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on There is some love that will not go away You're here, there's nothing I fear, And I know that my heart will go on We'll stay forever this way You are safe in my heart And my heart will go on and on |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U dobru i zlu,
u javi i snu...
znaj da uvjek bicu tu!
I kad padne noc
i kad svane dan...
tu sam ljubav da ti dam!!!
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na badnje vece dok su zvona
zvona zvonila. Pred crkvom svetog Blaza ti si duso stajala. I nekim starim salom kosu si malo pokrila. Da je ne bi neka pahulja valjda smocila. Pricaju mi da se sramis kada cujes za mene. Al' nisam ja ni pola tol'ko los Ko sto kruze glasine. Ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem. Al sam svoju ljubav cuvao samo za tebe. Zbog mene ne placi Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam. Milijun puta prosao sam ispod tvoga prozora. Da si rekla samo rijec dosao bi krilima divljih gusaka. Jer nisam ja ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine. Ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem. Zbog mene ne placi Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam. Jer ti ti si meni nesto poput korijena neka stara navika. Zbog mene ne placi Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam. Изменето од nindza - 02.Октомври.2006 во 00:27 |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stari cigan bolno jeca sam
Napusten od svih Violina gusi njegov bol Suze tope glas Cerge Pokraj njega idu prazna Dusa tiho jeca Ostala je samo prazna casa U tu kasnu hladnu zimsku noc Prestade da kuca Srce staro koga slomi bol Cemernog zivota |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ne, nevjerujem,
usnama sto lazu, a tvoje bas lazu sve. Kad znam da je ljubav, zemlja cudna, zemlja lazljiva, ponekad, vlada tuga, ponekad, pojavi se kao duga. I zasto onda ja, placem zbog tebe, i krijem oci da, da me nevide. Iz nekih starih, starih razloga, jos uvjek drhtim, zbog tvojih usana. Ne, ne, nevjerujem, usnama sto lazu, sto lazu sve.. |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlazim, odlazim,
Ostavljam te, ali ne kao prije. Ovaj put zauvjek, sad plači, Nikad više ti neću doć'...... Ni kada padaju kiše, ni kad me tuga svlada, Ni kad mi loše ide, nikad, nikad više. Oprosti mi dane buduće,
Oprosti mi što ću možda i sretan biti. Što ću zaboravit' sve ovo, Što mi u ovom času tako mnogo znači. I ovu poslednju nježnost što boli, I suze... I tvoje nevjerstvo, što mi u srcu gori. Došao sam da ti kažem da
Odlazim, odlazim, odlazim Jer srce ne mogu da prevarim. I zato odlazim, odlazim, odlazim. Praštat ne mogu jer odveć te volim. Odveć te volim. |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prokleta bila
Necu te otresti kao pepeo i da znam da to jesi zivot je kratak da se takva ljubav dvaput desi Cutis, a ja vec cujem kako smijes se na glas kidaj sve sto znas samo nemoj nas Prokleta bila, ti si moj zid gdje udarim glavom i izgubim vid bol pozdravim da od tebe ne ozdravim prokleta bila, znala si sve da zivim i umirem od tebe protiv sebe borim se ja los sam covjek zbog tebe Necu te odati kao tajnu i da znam da to jesi zivot je jedan da se takva ljubav dvaput desi |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sam sam sa casom i tugom.
Staro smo drustvo mi, zar ne? Pricam sa vinom kao s dugom. Slusa me, mada znade sve. Pijem al ne znam cemu sve to. I pijan ja je ipak volim. Pijem jer jedno davno leto samo uz vino mogu da prebolim. Za mene niko sad ne mari. Al nikog necu ja da molim. Pijem jer ima mnogo stvari, koje ja samo pijan mogu da odbolim. Sam sam sa casom i tugom. Drustvo bas veselo, zar ne? Ja nikad necu biti s drugom. Uz vino ja sam pored nje. Pijem al ne znam cemu sve to. I pijan ja je ipak volim. Pijem jer jedno davno leto samo uz vino mogu da prebolim. Pijem al` sta to sada mari. Necete valjda da je molim. Pijem jer ima mnogo stvari, koje ja samo pijan mogu da odbolim. __________________ |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tu noc kad si se udavala
Nitko ne zna zasto si plakala Da li radi tamjana Ili starih uspomena. Tu noc kad si se udavala Nitko ne zna zasto si plakala Ili ti je kroz glavu proslo sve. Tu noc kad si se udavala Mene pijanog su odnijeli Moji prijatelji, vjerni psi Do jutra me tjesili Da ima milion takvih kao sto si ti I da cu te preboljeti. Tu noc kad si se udavala Meni kroz glavu proslo je ... Postoje neki drugi svjetovi Za nas bi bili rajski cvjetovi O samo da si htjela pobjeci Ovako stisni zube ne placi. Tu noc kad si se udavala Meni kroz glavu proslo je Tvoje smijesne za maturu haljine Sandale boje mjesecine. Postoje neki drugi svjetovi Za nas bi bili rajski cvjetovi O samo da si htjela pobjeci Ovako stisni zube ne placi. Изменето од nindza - 02.Октомври.2006 во 00:25 |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bacila je sve niz rijeku Stajala je usred baste ko najljepsi cvijet Kao da je dio maste i muzike te Slusala je pjesmu moju, posljednju sto pjevam njoj Sad joj kazem, zbogom draga, a bila je zivot moj. Prosla je kroz moje snove i bila je tren Cijelim tijelom bila moja, ja bio sam njen Nosila je nasu ljubav, nasu srecu, prvi cvijet Bacila je sve niz rijeku i posla u drugi svijet. Al' nocas ako slusa, nek cuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Zivot je jedan ona bacila |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stanem pa se okrenem
Ne mogu da ti pobjegnem Kao da sam siso s uma Pa u mene svako sumnja Ne znam sto bi ne znam gdje al' cu dalje bez tebe Jer kockam se dugo Sa srecom i tugom Zbogom ljubavi Odlazim i reci cu ti sto Stoput si me navela na zlo Ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje Ti ne ocekuj nista vise od mene Odlazim i nemoj reci stoj Zena ima ne zna im se broj Ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje Ti ne ocekuj nista vise od mene Dugo si me lomila al' me nisi slomila I sve kad skupis malo je S tobom vreme stalo je Ne znam sto bi ne znam gdje al' cu dalje bez tebe Jer kockam se dugo Sa srecom i tugom Zbogom ljubavi... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |