|
Предложете филм |
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Автор | |
fischer
Нов член Регистриран: 25.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam dali nekoj prethodno go ima predlozeno,ne citav..The Prestige
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku sakate da gledate odlicen horor film togas vi go preporacuvam filmot The Exorcism of Emily Rose, navistina dobar film, filmot e snimen vrz baza na vistinski nastan i slobodno mozam da kazam deka e eden od najstrasnite horor filmovi koi voopsto gi imam gledano,ulogite vo filmot gi tolkuvaat lora Lini, Tom Vilkinson,Jenifer Karpenter, vo rezija na Skot Derikson, topla preporaka za site ljubiteli na dobri horor filmovi.
|
|
panter123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred izvesno vreme go gledav filmot Chloe mi ostavi dobar vpecatok inaku filmot e drama so erotski elementi vo nego ulogite gi tolkuvaat Liam Nison,Djulien Mur,Amanda Sejfild, dodeka rezijata e na Atom Egojan.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete tuka se slozuvam da ne reces deka ti odam sekogas kontra Изменето од anakin - 25.Мај.2010 во 20:20 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
panter123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden od najdobrite filmovi koi najpoveke mi ostavija vpecatok od filmovite koi gi gledav ovaa godina e noviot film za Serlok Holms,navistina dobar film maestralno odigrani ulogi od strana na Robert Dauni Djunior Dzad Lou i Rejcel Mecadams pod reziserska palka na majstorot na filmovi Gaj Ritci, za filmov Robert Dauni Junior dobi zlaten globus, topla preporaka za filmov ako go gledate nema da zazalite.
|
|
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vaka se dava predlog , ni eden ne promasi site se za desetka , sekoja cest |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Непростено
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ставрно добар хорор... Два пати го имам гледано и ептен е крипи... |
|
panter123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj saka da gleda dobar horor bi go preporacal filmot The Haunting in Connecticut,jas go gledav filmov pred izvesno vreme i mi ostavi dobar vpecatok, i sto e mnogu vazno filmot e snimen brz baza na vistinska prikazna,topla preporaka za filmov do site onie koi sakaat dobri horor filmovi, osobeno onie koi se lubiteli na filmovi snimeni na baza na vistinski nastan.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го гледав првиов The Ruins [2008] демек хорор ама не ми се допадна.... |
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pinki go vide Tito
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Ruins[2008]
Ligeia [2009] Вечер ќе ги гледам ама знам дека и двата се хорор... |
|
justagirl
Нов член Регистриран: 19.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki aj preporacajte mi nekoj dobar film drama ili komedija
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Green mile - ODLICEN
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |