![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 55> |
Автор | ||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
edno od moznite znacenja e deka tesko se prilagoduvas/soocuvas na/so realnosta |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Можеби. И подобро да е само глупав сон. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
немам пломби ![]() а бе нео, ако е за тоа, досега испаѓа дека пола фамилија требало да ми умре ( не дај Боже !!! )... сепак мислам дека е само глупав сон ![]() |
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Да те боли заб, значи дека ке ти умре некој. Ама кај тебе се ронеле, значи ке умре некој далечен. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
plombite ti se rasipani
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
пак јас со забите... трет пат
![]() не дека нешто верувам, ама стварно чудно ми е... со оглед на тоа дека во текот на денот не ни помислувам на забите ( освен кога се мијам заби ![]() |
||
![]() |
||
|
Сонував дека сум си го горел лицето со запалка. Може некој да ми протолкува?
|
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
|
сонував како ми се ронат и ми се кршат забите, и јас се обидувам да ги исплукам, ама не можам да ги соберам сите делчиња од устата...
![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
diplomskata ne sum ja polozila, ne deka nisto ne znaev, nego vremeto ne mi bese dovolno |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
|
premnogu se zamars so sekojdnevieto izgleda.obidi se da se opustis. |
||
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
мислам дека беше во школа коjа беше како лабиринт, и ме прогонуваха...
луге на кои не можав да им видам лицата ![]() |
||
![]() |
||
Spejs Nigrutin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
|
nemozam da objasnam
ama se sto pravam preku den navecer toa go sonuvam... ![]() ![]() |
||
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Цвеќе... ![]() |
||
![]() |
||
|
a sto podaruvase?
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |