IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 55>
Автор
Порака Обратен редослед
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 16:15
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

пак јас со забите... трет пат збунетостне дека нешто верувам, ама стварно чудно ми е... со оглед на тоа дека во текот на денот не ни помислувам на забите ( освен кога се мијам забиголема%20насмевка )

edno od moznite znacenja e deka tesko se prilagoduvas/soocuvas na/so realnosta
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 13:00

Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

plombite ti se rasipani
немам пломби голема%20насмевкаа бе нео, ако е за тоа, досега испаѓа дека пола фамилија требало да ми умре ( не дај Боже !!! )... сепак мислам дека е само глупав сон намигнување

Можеби. И подобро да е само глупав сон.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 12:58
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

plombite ti se rasipani

немам пломби голема%20насмевка

а бе нео, ако е за тоа, досега испаѓа дека пола фамилија требало да ми умре ( не дај Боже !!! )... сепак мислам дека е само глупав сон намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 12:56

пак јас со забите... трет пат збунетостне дека нешто верувам, ама стварно чудно ми е... со оглед на тоа дека во текот на денот не ни помислувам на забите ( освен кога се мијам забиголема%20насмевка )

Да те боли заб, значи дека ке ти умре некој. Ама кај тебе се ронеле, значи ке умре некој далечен.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 12:56
plombite ti se rasipani
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 12:46
пак јас со забите... трет пат збунетост

не дека нешто верувам, ама стварно чудно ми е... со оглед на тоа дека во текот на денот не ни помислувам на забите ( освен кога се мијам забиголема%20насмевка )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 11:38
Сонував дека сум си го горел лицето со запалка. Може некој да ми протолкува?
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 09:54
сонував како ми се ронат и ми се кршат забите, и јас се обидувам да ги исплукам, ама не можам да ги соберам сите делчиња од устата... изненадување
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 09:52

diplomskata ne sum ja polozila, ne deka nisto ne znaev, nego vremeto ne mi bese dovolno збунетост

Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 09:21
Originally posted by Spejs Nigrutin Spejs Nigrutin напиша:

nemozam da objasnam
ama se sto pravam preku den
navecer toa go sonuvam...

premnogu se zamars so sekojdnevieto izgleda.obidi se da se opustis.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 16:56
мислам дека беше во школа коjа беше како лабиринт, и ме прогонуваха...
луге на кои не можав да им видам лицатазбунетост
Кон врв
Spejs Nigrutin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spejs Nigrutin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 16:45
nemozam da objasnam
ama se sto pravam preku den
navecer toa go sonuvam...
|живи живот свој и заеби све око себе|
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:52
Originally posted by Astra Astra напиша:

a sto podaruvase?

Цвеќе...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:32
a sto podaruvase?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.