![]() |
|
За хомосексуализмот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
|
Баш ме интересира што мислиш за силувањето? Ако маж силува жена е нормално за тебе? Само затоа што се од различен пол???? |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
A ti si za sklucuvanje brak i za posvojuvanje na deca od strana na homoseksualcite,anakine? OK. P.S. Sto mislis za tranvestitite, pedofilite, zoofilite,incestot? Deka i toa e nivna intima i nivno pravo? Изменето од KINGDAVID - 18.Јуни.2009 во 01:39 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
a pro po
postoi ternin homosexualizam.???? ![]() ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Blagodaram na odgovorot Anakine ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
mojot stav e vakov 1. nivna e intimata, nikoj nema pravo da se mesa 2. mozat da sklucat brak oti toa ima posledici i za imotno pravni prasanja i obvrski 3, dete nemozat da posvojat , no mozat da posvojat polnoleten na 18 godini, koj sam kje se soglasi vo takva zaednica 4. sum protiv sekakvi paradi... intima e toa i taka treba da ostane 5. reklamiranje homosexualnost da se zabrani 6. licno ne gi smetam za bolni licnosti, nego za drugacie sexualno orientirani od mene 7. nitu vera nitu nauka ne treba da im se mesa... samo zakon za zastita na drugi edinki moze da im se zamesa 8. sum protiv gej barovi.... oti vodi koj difenencijacija za intimite 9. ne sakam da gi ubeduvam zatoa sto nesakam nekoj drug da me ubeduva za mojata intima 10 jas sum covek i toj e covek... sme od isto pleme |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Toa e stavot na Crkvata i na Hristijanstvoto. A sto mislis Anakine, treba li da im se dozvoli na homoseksualcite da se vencavaat i da posvojuvaat deca, i seto toa da go nametnuvaat kako nesto normalno i pravo na izbor a ne nastranost? Bas me interesira tvoeto mislenje . Pozdrav! |
||
![]() |
||
|
ubo e toa, deluva kako da treba da se grizat za niv a ne da gi otstranat od verskata zaednica |
||
|
||
![]() |
||
|
Eve ke citiram sto veli za homoseksualnosta eden Pravoslaven katehizis Veronauka od Dime Kocovski,protojerej "Homoseksualnosta e pojava na erotska privlecnost sprema istiot pol(megu zeni - lezbejstvo). Ova e poremetuvanje za koe sto homoseksualcite (vo najgolem del) ne se sami vinovni. Toa e eden vid nastranost, bolest, gresnost i zlo. No, tie bi trebalo da sorabotuvaat so lekari i psihijatri za da ja nadminat svojata nastranost i da naucat deka velicinata na zivotot se sostoi vo davanje i primanje". |
||
![]() |
||
|
a so ima vrska sexualnata orientacija so veruvanje vo Gospod?????? |
||
|
||
![]() |
||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|
ABE COVEK NE GI SUDIME NIE-VAKA PROSTOP-SAKAS DA BIDES KRISTIJANIN,MUSLIMANIN IDR- NE BIDI PEDER- POINAKU NE MOZE!! PA BIRAJ AGO STO TI JE DRAGO- NIKOJ NE TE TERA SO ZORT
Изменето од BACHIOS - 18.Јуни.2009 во 00:46 |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
|
a dali si svesen deka toa e covecko nivno odnesuvanje deka toa e nivna intima verata vi dozvoluva da sudite za druga intima??????????? mislam deka treba mnogu ubavo da se razmisli pred da gi zigosate vaka Изменето од anakin - 18.Јуни.2009 во 00:41 |
||
|
||
![]() |
||
|
Za zal, taka e brat Anakine. Tie sami se brkaat od verskite zaednici so svoeto odnesuvanje... P.S. Zamisli crkvata da pocne da propoveda homoseksualizam, pedofilija, zoofilija, tranvestitizam, i drugi seksualni nastranosti koi se zabraneti vo Biblijata. Kade ke otide svetot??? ![]() Изменето од KINGDAVID - 18.Јуни.2009 во 00:41 |
||
![]() |
||
|
znaci toa deka gi brkate
![]() mozebi e toa verski no e necovecki.... za zal ![]() dali so mnogu navleguvanje vo verata i religijata ja gubite covecnosta???? Изменето од anakin - 18.Јуни.2009 во 00:39 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |