|
Каква или каков |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ogin doduse ne e karakter ako e vo kosata
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добродушен, многу е дружељубив, внимателен и размазен. Упорен, смирен, малку повеќе своеглав и на моменти суетен. Физички е многу активен(за разлика од мене)и ептен е домашен тип. Обожава да седи по дома и да се вртка во двор, стално нешто ма на ум да копа, да реновира, поправа ама расчистувањето после тешко му оди :)Се радува на фамилијарни настани, ручеци, блиски средби и сака многу да патува.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нервозно машинче со периоди на милост кога клечам пред неа
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot partner e malce detinest ali e takov slatkish so nema sansi da mu odolees...patem da si priznaam...lici na mojot omilen glumec troa...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков му е ...карактерот на вашиот партнер или каква...особа е вашата партнерка ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |