![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 77> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
УКЉУЧИ СЕ НА МЕСИНЏЕР
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
aj ukluci se na forum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Еве си легнав конечно и многу си ја сакам тетоважата, онака како дел од мене
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
stanuvaj mrzo, 3 saat e
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
обавезно,звони ми
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Тууууууу, све нешто ми искача....кога еднаш веќе ќе се видиме? |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Poradi padot na natalitetot vo RM.Vladata odobri kampanja pod mototo neka ebe koj ke stigne kogo ke stigne.Prepratija porakava za da ne propadne akcijata.OSTVARUVAME VLADA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
PA PRED NEKOJ DEN MI STIGNA SMETKATA PO PORAKA OTI NE MI E PLATENA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Априли-ли-ли ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bidi dobar MATEMATICAR vo NOVATA 2009 GOD. odzemija tagata,podeli ja srekjata i pomnozi ja ljubovta.OD 070 2.....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
od TMMWeb
Bezbednosen Kod=718399201
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znaev deka ke popustis i pak ke izlezes.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Zaboravjlena bajka....
Evo najkrace i najlepse bajke koju sama ikada cula:Nekada davno zivjela je jedna devojcica koja je svog mladica pitala hoce li je ozeniti? Mladic odgovori NE.. Od tog dana devojcica do kraja zivota-nikome nije prala,kuvala,peglala,zabavjala se radila i trosila svoj novac na sta je htela KRAJ Problen je da nama curama kad smo bile male tu bajku nam nisu ispricali nego sum nas sjebali s onim IDIOTOM na belom konju ![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
OD kosmofon: Imate 3 propusteni povici od brojot *** *** ***
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |