|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatel na prijatelite sum im kolku mislam deka sum im prijatel, a tie mi se prijateli kolku sto mislat deka mi se prijateli i problemot nastanuva koga ke svatime deka razlicno mislime
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само 1 единствен ми е вистински пријател,кој вреди за 10.
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доволно, т.е. онолку колку верувам дека можат да ми се пријатели. А, знам кој колку може и за што може да ми е пријател. Оти, не секој пријател е ист (т.е. за исто) пријател. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bilo nekogas toa sto se vika prijatelstvo, sega e se poretko, se e svrteno na komercijala.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ... samo nekako me potseti na edna slucka so edni mali deca na koi otkako im kupiv sladoled me kanat na sekoja igra sto ja organiziraat --- me pokanija na rodenden (ne mi se veruva)... e sega kupiv prijatelstvo so sladoled ama premnogu nasmevki mi podarija zaeden sladoled
|
|
......
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I decata ne se veke onaa sto nekogas bea ... moras da priznaes deka i nivnoto prijatelstvo lesno se kupuva ....
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ejjjj ... ima edno cisto i iskreno prijatelstvo , koe ne znae da razocara, a toa e detskata ljubov i detskoto prijatelstvo ...taka da ne mozeme da preseceme deka ne postoi vo celost prijatelstvoto... bi se zadrzal na tezata na cicko Aristotel deka najdobra e zlatnata sredina
|
|
......
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postojat , postojat prijateli za da ti pokazat deka ima poloso i od neprijatelite ....
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ... toa ti velam ... sekoe prijatelstvo e namerno ... koga togas ke vidis sto se krie pozadi toa prijatelstvo... ke ja ocenis licnosta koja se pretstavuva kako tvoj prijatel sto se ti smislil zad grb ... zatoa jas bi rekol ---- nema prijateli samo dobri poznanici
|
|
......
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mesaj ocekuvanja so prijatelstvo - neli prijatelstvoto bi trebalo da e bezuslovno ?
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoe prijatelstvo vo pozadina nosi nesto so sebe ... (toa e obostrano)
|
|
......
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku ste vie prijateli na svoite prijateli ?..... Ete go odgovorot ....
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vistinski prijateli nitu pak vistinsko prijatelstvo ... porano ili podocna jasno se gleda interesot ... mora da postoi nekoj interes za da opstane nekoe prijatelstvo ...
|
|
......
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mu se razderam i ke go ispcujam oti me stanal od spienje i niso nema da mi reci...
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |