![]() |
|
МАСКИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maskite se alergicni na pudra
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ај да се вратине ма маските
оти не се вика од коњ на маска? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
So ke mi e ? Ne dise kozata pod nea i iskacaat bubuljici.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
edna
se vika moja maska odvratnost si ja nosam i ne ja skidam na forum ![]() Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 10:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
а, да... имам и една многу симпатична маска на плавуша,
која ја облекувам кога сакам да кажам,
" да...да...ништо не разбирам, тури уште една чаша мастило"
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
нели??? и никакви поинакви???
![]() |
|
![]() |
|
aaaaa aaaaaaaaa? maski?
jas pa misleh neso za kopitari se zbori, za niv pa niso ne se razbiram za drugite povekje, imam na zidoviote dosta takvi no afrikanski |
|
|
|
![]() |
|
својата насмеана маска ја облекувам кога сум тажна, а треба да одам на веридба
својата одлучна маска ја облекувам кога морам да оставам впечаток на силна женска, а всушност сум се усрала од страв
својата љубезна маска ја облекувам кога му се гребам на некој одвратен авторитет од кој ми зависи кожичката
својата наивна маска ја облекувам пред маж ми кога сакам да им го разубавам денот во "Happening"
![]() |
|
![]() |
|
дволичните луѓе најсилно го креваат својот глас против маските |
|
![]() |
|
ги имаме? - амхм ги неќиме? - само кај другите
![]() ни требаат? - и тоа како
![]() зошто? - self defense
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |