![]() |
|
Филозофџилница... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 81> |
Автор | ||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Значи кога ќе видам каде живеам...Wow... куќа полна со будистички фигури, имам dream catcher во соба, еден тон книги од Ганди, Ошо и имиња кои не ги знам... место наместено по Фенг Шуи.. башка тоа што се откинав од зоната на комфортот.. башка се. Не знам, се е поинаку. И ред други работи... да не набројувам сега овде... И кога ми било најцрно.. сега разбирам - тоа ме искалапило во ова што сум сега. Пред 5 години кога фантазирав каде се гледам во иднината ни приближно не се замислував онаква каква што сум и онаму каде што сум сега. Дури и многу подобро е. Импресивно.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Се, се, ама случајности дефинитивно не постојат. Кога ќе фрлам поглед наоколу и кога ќе сфатам што ми се случи последниве 2 месеци... од околности до внатрешна трансформација.. се е како еден добар трип да сум лапнала... ама дефинитивно не е случајно. И да, ништо не работи против нас... тоа е само point of view.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ма јеби га...
сакав да кажам нешто... ама попаметно е да ќутам... нема фајде од филозофија... освен душевен мир... или немир... |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
со тек на времето човек си го менува мислењето
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
За да имаш среќен брак си е апсолутна филозофија
![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
demek srekno sum mazena ![]() |
||
![]() |
||
|
демек несреќно мажена си или уште си моме ?
![]() |
||
![]() |
||
|
zatoa jas ne pisuvam mnogu vo filozofija
![]() |
||
![]() |
||
|
океј
|
||
![]() |
||
|
Ko ke se omazis/ozenis ako ti se pogodi brakot arno, ako ne stanuvas filozof
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Што му вика психолог на својот колега, кога ќе се сретнат некаде? - Здраво. Ти си добар. Јас како сум? ![]() |
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
jас ништо неразбрав може ли пак да го напишеш ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |