![]() |
|
Каков би сакале да е вашиот живот?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Автор | |
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sreken |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ednakov so ostanatite
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da sum vonzemjanin i da kidnapiram forumdziki
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa dolg ...edno 300 godini i vecno mlad
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da umeam da ja usrekuvam sekojdnevno
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
sakav da ziveam vo dubai i kukava da mi bide burz elarab i edno tipce razvien do mene:D:D:D:D:D:D:D:D
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kakov sto sakam
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
bas onakov kakov sto e
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Би сакала мирен живот...без поголеми возбудувања.... |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
авантуристички
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Командантица - 21.Февруари.2009 во 19:39 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
pa barem da trae poveke od 5 minuti
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sekako ubav...kako vo bajkite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Vo globala mnogu sum si zadovolna od mojot dosegasen zivot,zs koga bi poglednala malku nazat nekoi nemaat ni troshka od toa sto jas do sega sum go imala.Zatoa uzivam vo toa sto go imam
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Onakov kakov sto e,ne velam deka e sovrsen nitu najdobar,ima svoi svetli i mracni migovi,no sepak se samo moi i edinstveni i postojat za da ja napisat mojata zivotna prikazna,na koja golemo vlijanie imam samata jas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |