![]() |
|
Која жена е кучка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | ||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alooooooooo......celo zivotinsko carstvo svrtevte tuka.... a ustvari treba da se zboruva za nesto prekrasno kako sto e zenata ...bez da se sporeduva so se sto e ponizuvacko i potcenuvacko .....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
Нели кучка беше, женски род за пес?
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
HM! nema zeni - kucki... Toa samo od nasiot agol na percepcija se gleda taka... P.S. ![]() ...I ne znam zosto citirav... nepotrebno... Изменето од Neptun74 - 28.Ноември.2008 во 18:13 |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Premier Romanov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
Oooo кој ни се вратил машала машала велком бек!
Кучка е таа што оди на четири нозе ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...неонадени и недоонадени.
![]() |
||
![]() |
||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
ЈАС
|
||
![]() |
||
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
pa vidi sea toa malku neide... ke lazam ke pravam za da mu bide ubavo na mojot partner. e jas gledam ili on da se pomaci JAS da bidam srekna, ili da vlozuvame dvajcata vo vrskata.. a jas da lazam da pustam partneot da mi bide sreken .... ne ide realno , togas nema ni da bidam so nego a i mrazam lagi ili pak skraja da e da me pravi srekna a pozadi grb da se slucuva urnebes... |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Bravo be milo.....koj drug ke ja razresi dilemava ako ne ti .....
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
kucka e zenata od pesot
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|
Баш се срциња тие што умеат да ги лажат,нивните мажи секогаш се среќни.
Кучки се оние кои не им дозволуваат да живеат и размислуваат како само на нив да им е убаво.Умри машки!За среќа на таквите секогаш има па мулиња кои ги слушаат! |
||
![]() |
||
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
pa ako se letaat po driljicki ke ne stavaat jbg ubavo si vikam ima razlika od droljicki i smotani devojcinja, ni gi rasipaa mazite ![]() |
||
![]() |
||
|
Pa zosto go cekas....zebi ja ti ....i kolku pati treba na vas da vi objasnuva covek...ne gi stavajte site u ist kos
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bcka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
seuste ne no go cekam denot
![]() |
||
![]() |
||
|
Tebe mora da te zaebala nekoja "kucka" i toa taze.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |