IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Резонанција во кујна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Резонанција во кујна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 17:44
Ok,..Mum,...navistina e losho toa so sholjata...ne mi tekna na fildzan...
A ...okolu crvenive piperki....
Nikogash ne stavam crven piper vo jadenjeto...ako veke e pozelno,
poradi bojata...rastvaram onolku kolku e potrebno vo mala kolichina voda
koja ke se zasrveni od piperot i ja stavam vodata vo jadenjeto.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 15:58
... za da vi se isushat piperkite kako shto trebaголема%20насмевка....ke gi zaseckate so noze malku dole...na vrvot... koga visat da istece tecnostaнамигнување... i nema da muvlosaat... ako ne znaete kako jas... vie samo frlete neshto mastrav... za osvezuvanje... moze..sladoled... kafe...pivoголема%20насмевка... mi ja nema rushka ona najvishe mi go pogoduvashe ...pivoto...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 15:53
...mamma...nemoj molim te sholjaболен.. pozelenuvam koga ke go cujam....mnogu losha asocijacija mi e... fildzanголема%20насмевка...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 11:11
Ne mu fali,tukushto go ispiv,...talogot i se ona shto
e neubavo i "teshko" za zeludnikot ostana vo sholjata,
osven ...ako nekoj saka kafe -kajmaklija

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 07:25
...dobro utro kujnski rezonatori... jas da vi kazam... shtom otvoram oci pocnuvam so specijalitetot kafe... so prevriena voda... i toa bajagi... znaci polurasoneta stavam gezveto so voda... pa duri mijam zabi... toa vrie...vrie... zatoa stavete malku poveke vodaголема%20насмевка... da ne izgori gezvetoнамигнување... i "palam" kompjuter... otvoram prozori vrati... od tutunot ..."vkusot" da izlezi nakaj parkot... pa vo vodata shto ostana stavam kafe... i svareno za sekunda... ni da cekash ...ni da se macish... изненадување...
... eve probajte...da vidite dali mu fali neshto...

Изменето од mamamd - 14.Август.2008 во 07:26
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 03:32
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

ако е вистина дека кај мажите љубовта влегува низ стомакот, мамма е вистинска фам фатал

ne e vistina ova za stomakot

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:27
Abe,...ne da se falam,..ama taka e...плазењегазење%20од%20смеење

vo svezite(ne marinirani) przeni shampinjoni dodjte neutralna(ne kisela)pavlaka i biber...
se dobiva prekrasen sos za shpageti,makaroni i njoki...

Изменето од mamma - 14.Август.2008 во 02:29

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:25
ако е вистина дека кај мажите љубовта влегува низ стомакот, мамма е вистинска фам фатал
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:18
Vo kompirot pechen vo rerna,ili dinstan,dodadete malku origano,
a  koga dinstate ili varite teleshko ili juneshko meso isturete nekolku zrnca bahar

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:14
Originally posted by mamma mamma напиша:

Teleshkte i ili juneshki shnicli ostavete gi da stojat edna nokjvo mleko...

Јас ги оставам само 30-тина минути и сосема е доволно...пробај па кажи ми дали има разлика?
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:13
без разлика дали ќе печам солено или благо тесто,тавчето го премачкувам само со маргарин
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:04
ribata przete ja na namasteno tavce(rebrasto),dobro zagreano pred toa...ne polneto so zejtin,samo namasteno...pokrijte so folija...ke se isprzi kako na zejtin....
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 02:01
Teleshkte i ili juneshki shnicli ostavete gi da stojat edna nokj
vo  mleko...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 01:58
ovosnata torta ja filuvam so kiselo mleko dodadeno med i ako treba dodavam meleni bisviti(za cvrstina)...mnogu e lesna i vkusna tortata
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.