|
Збогум, Грузија |
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Автор | |
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mu rekoa....da napravi nesto so - bajpasot!
ili da zatvori usta! ama ,ovoj ne samo da ne ja zatvora, tuku i lobanjata mu e vekje pod enromno zgolemen pritisok poradi toa, i ako nesto itno ne napravi( trepanacija!), tesko na tie okolu nego, veklje nisto nema da im ja izmie, smrdeata! a sto ke im e na niv turcija be, koga ja imaat germanija ili japonija (ili diego garsija ostorovot!) iako e britanski!!, ili ili nasekade kaj sto sakaat, spartaat americki nuklearni podmornici niz site okeani i morinja, ne im treba na niv da imaat bash na nivna granica , koga sakaat mozat kaj sakat da stignat, vo sekoe kjose na planetava, takvo nesto nema da ima povekje, mislam od nekoja druga drzava |
|
You live only ONCE!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj voopsto moze da potvrdi deka Rusite nemaat i den denes na Kuba
nuklearni postrojki
za razlika od amerite
koi poradi Kubanskata kriza
pod pritisok na Turcija
svoite gi trgnaa od Turcija
ti denes si bil na kompleten tretman
i te ispraznile
i te napolnile
|
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Своевремено еден американец рече дека Америка има нуклеарки да ја уништи СССР за 2 минути.
- На тоа Хрушчов одговори: Точно, но нема да имаат ни две секунди да се радуваат.,.......... a od tuka li ti bile tie "komentari"? tuku, se sekjavas li na kubanskata kriza? za malku ke si go okrkaa togas rusite( a i trebase), pa ,sega ke videvme koj ke se raduvase , i kolku sekundi, samo steta sto toj "kondurgijata" imal malku vo glavata, pa ne prodolzil so toa sto sakal da go napravi, rusija, da ima vo neposredna blizina na USA , nuklearni raketi! |
|
You live only ONCE!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sosema ispravno i tocno .....
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти сфаќаш дека Америка и Русија не смеат да се судрат директно. Сфаќаш што значи нуклеарна војна. Своевремено еден американец рече дека Америка има нуклеарки да ја уништи СССР за 2 минути.
- На тоа Хрушчов одговори: Точно, но нема да имаат ни две секунди да се радуваат. ...ако ме разбираш што сакам да ти кажам. Јас сфаќам дека вие ги сакате Американците, но нема потреба да ја мразиш Русија зашто се противи на создавањето на една вештачка држава на Балканот. |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od visok glava ne boli za razlika od nekoj komu ne smeat ni da se obidat da mu e otvorat od prosta pricina sto ce predizvikaat kontaminiranje na okolinata poradi namenata za koja e upotrebuvaat onie amerite .................. |
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ,zamisli ti ,da bese gruzija americki "ortak"!
ili neka pokusa ebanata rusija malku podaleku,. ( ako voopsto i moze), da izigrava "bagjo"! |
|
You live only ONCE!
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистината боли. А замисли само Косово да беше дел од Русија и да сакаа да се одвојат ...
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno e deka nekoj,
tuka , treba da si napravi, trepanacija na lobanjata, zatoa sto ima , pregolem pritisok vo nea, od gledanje rusia "today" i sl. ruski( a i srpski) sranja! |
|
You live only ONCE!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve stotuku javija , na Crveniot plostad ce bidat organizirani masovni samoubistva poradi odlukata na amerikancite
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zgora na se , tolku seriozno e svatile rabotata , da otisle do tmu da od Japonskata vlada pobarale instruktori za harakiri
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duri i ce gi povlecat site sportisti od olimpijadata vo Peking ..... a razmisluvaat duri na cecenija da i dadat nezavisnost
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stotuku objavija deka Rusite poradi odlukata na amerikancite , objavile 7 dnevna zalost ......
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega Rusite sto ce pravat ? so kogo ce odrzat vezbi ? lele , siroti tie
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |