![]() |
|
Љубовта и хороскопските знаци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Автор | ||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaj se tuka bikovite ili so takva ne si probal???
![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...da de, ne begaat so drug, dok ne im kazesh dosta e vishe so tebe...
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
и у кревет се верни
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...a u ljubovta i u krevet kakvi se???
|
||
![]() |
||
|
...ZNAEME!!!... ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
mnogu se verni ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам...знаеш
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...ma nema veze toa znak podznak, se rachunaat samo tipichni predstavnici od niv...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...e toa neznam, pa nisam ja zigolo, im vreme ke stignam do site sozvezdija valjda... ![]() |
||
![]() |
||
|
а ракоине?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...epa vaka druze, najiskreno ja so Ovnite zeni pogotoo nemozam nikako, ednino mojot sharm ne pali kaj niv, neznam zasho ali eve priznavam...inache za Oven znam so sigurnost deka retko se opushta, ali vazi toa deka e najvatreniot znak vo zodijakot, strashna stvar vikaat ako te grabne oven zena nepovtorlivo bilo, toa znam sum prae muabet i mi kazale, inache zasho ja ne se podnesuem so ovnite generalno stvarno ne mi e jasno, neche pa neche, moz ga jebat pa neche, a bash bi sakal da probam zena-Oven, da vidam dal e tachno toa...
![]() |
||
![]() |
||
|
на фикс ѕвездите му предвиделе дека си одговара со двогрба камила
![]() |
||
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
ej well abe jas ne veruvam vo horoskop..ama aj kazi neshto za OVEN....toa sum vo horoskop...me interesira shto mi predodredile svezdite...
![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |