![]() |
|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 21> |
Автор | |
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm...ima pravilo .
Treba da bides surov koga se odmazduvas , vo toj slucaj verojatnosta da ti se odmazdat tebe e po mala .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Odmazdata kani nova odmazda.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
NE JA PRAKTIKUVAM NKOGAS IMA NEKOJ KOJ TOA GO PRAVI BEZ DA MU RECAM,ODMAZDA DEFINITIVNO NE.....KOLKU I DA ME BOLI NEKOGAS ILI SEKOGAS NEKOJA NEPRAVDA....
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
..GorGeOuS.. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Слатка е додека не ги премине границите на нормалата..Не ги паметам сите лоши работи,, но ги паметам оние кои навистина ми оставиле впечаток или едноставно силно влијаеле на мене..Никогаш не смислувам начини да се одмаздувам,, но го правам тоа понекогаш спонтано зошто некои луѓе навистина заслужиле таков режим,, но ништо страшно тоа се однесува само на мојот однос спрема таквите луѓе а не на којзнае какви последици
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da se trgnes pred da i dojde i da si zamines.
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Наместо да ти е грев треба да ти е СТРАВ |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
За жал...постојат личности кои што живеат со омраза...
а зависта ги тера на ...одмазда...Тоа се несигурни луѓе ...со
болна фантазија...и кои постојано чувствуваат потреба да
...навредуваат..повредуваат...одмаздуваат...и тогаш кога нема...
...ама никаква потреба од тоа....Најверојатно тоа го прават
заради тоа што така се чувствуваат...поисполнети......а.....
....одмаздата им е ...слатка.......Ми е грев за такви личности....
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne im go pravi na drugite ona sto ne sakas da ti go pravat tebe....
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne e slatka
zatoa sto najcesto i tebe te opteretuva
a toa e macno
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Охо...слатка е,слатка е,како да не била слатка.До прва ќе се заблажам со неа
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Ne bi bilo ubavo samo toa sto vo takov slucaj ke bides na pat niz vselenata, kon sosedniot soncev sistem, bez nieden drug covek na brodot... |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Сте ја читале ли Жената во црвено? Прочитајте и ќе видите што значи животот да си го посветиш на осветата Ќе ви се сменат многу погледи и ставови за оваа тема....... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
За инат со последните пари и купиш нешто скапо, за да и падне жал оти после ќе немаш скршена пара
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Kolku e ubavo ... koga ne si ispolnet so gnev...prezir...omraza...
....odmazda....kon nekogo koj te povredil ili navredil.............
Kolku e ubavo...koga nema da si dozvolis negativnite misli
da ti se vgnezdat vo dusata.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |