IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Вреди ли???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вреди ли???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:43
tuka na forumov staNuje interesnooooooooooooooooooooo

Изменето од anakin - 03.Јуни.2008 во 12:43
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:42
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

mene decko mi mi prosti koga imav seks so drugar mu,pa sega vidi..................
ako ja sakas,togas prosti i

hahahhahahha
jas mislev deka na filmadzijka postov e BOMBA na MESECOV

no OVA E TOPREDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
смеење
смеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеење

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:40
e pa mora da bide svetski stom me zasluzil...mislam sea........
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:40
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

mene decko mi mi prosti koga imav seks so drugar mu,pa sega vidi..................

svetski decko

Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:38
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:30
a so ako bil socijalist na onoj idiotov CIRKUZI?

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:25
Originally posted by boris70

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???
-------------------

eeee, francuzin, golema rabota,
arno ne bil nas, i toa od partija kontra na tvojata, pu-pu skraja bilo

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:22
Originally posted by realna realna напиша:

PA AKO SI SIGUREN DEKA SE SLUCILO SAMO SO NEGO NEKOLKUPATI TOGAS PROSTI I, AKO IMAS SILA ZA TOA, SEPAK 5 GODINI NE SE TAKA MALKU ZA DA GI FRLIS , A TOA DA I VRATIS VO ISTA MERKA OTPAGA ZOSTO GLUPAVO E

ШО ЗБОРААААААШ БЕ  изненадување ај дечко ти или мажот ти нека изеби некоја неколку пати , па прости му . А бе кој ве учи вака , од дома или  тоа од општа култура,или од другарките или и вие го практикувате
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:20
kaj si bate , za mnogu godini denot , tuka sum nekade , zaglaven vo lavirintot na moite psihi , rastrgnat na poveke strani , stresen od bolniot svet , se boram so svetot , se boram so umot da stane bolen kako svetot za da mozam polesno da ziveam , ama ne mi dava gospod , jas sum negov los sluga ti kako si vseleneski heroju голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:17
hahahhah
izjava na anticki heroj koj izgubil od petashotгазење%20од%20смеење

kaj si be batoooooooooo te nema

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 12:12
ako e siguren izvorot , proveri ja rabotata pak dali e sigurno . Ako e vistina togas klocite v gaz . Kompromis so maskosta nema . Stara latinska pogovorka : edno prostuvanje povlekuva iljada drugi . Nema izvini .
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 00:29
Чувај го, и знај и споменувај си– секогаш, каде и да си,
дека секоја острица ќе се изгуби кога ќе научиш во сите нешта да Ме гледаш Мене...
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 21:57
Originally posted by boris70 boris70 напиша:

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje.

1.ШТО СИ ЧЕКАЛ ДО СЕГА БЕ...!ЕЈЈЈЈ..5 ГОДИНИ...(си требал досега да ја напумпаш)
2.МНОГУ Е ВАЖНО КОЈ ТИ КАЖАЛ И ОД КАДЕ СИ ДОЗНАЛ!(извор на инф.типот на медиумот..)
3.МНОГУ Е ВАЖНО ТОА СЕ "ЗАЛАПАЛА"...КАДЕ СЕ ГО ЗАЛАПАЛА...КАКО ГО СТОРИЛА ТОА..(дали била во заблуда или мирна и чиста совест..)
4....И КОЛКУ ПАТИ!(ова е најважно..)

...МНОГУ ШТУРИ И НЕПОТВРДЕНИ ИНФОРМАЦИИ,ТАКА ДА НА ОСНОВА НА ТВОИТЕ ИЗЈАВИ ТРЕБА МНОГУ ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ КОМЕНТИРА И ПОСТАПИ..!..ИМА САМО ДВА ИЗЛЕЗА..ЗЕМИ ИЛИ ОСТАВИ!..ДРУГО РЕШЕНИЕ НЕМА,ЈАС НЕ ГЛЕДАМ.. ..A МОЖЕ ИМА...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 21:43
...why not?, give the bitch...a good taste of her own medicine...голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.