|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 89101112 46> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ти една т’га и лапај тоа десетката побрзо дури не дошла Анџи кокошката
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај!
-келнер, дај едно Т'га !!!
-Еј.....и десетка со кромид да не идиш празен
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кокош, ај не лажи, знам кој ти е симпатија
Оди џитни едно вино на моја сметка |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав да напишам студена песна олааа.....чикита
секое крштевање се залива со вино
ај нека ти е за многу години
луѓе, да беше машко оваа анастеа, ќе ми беше симпатија
- женска, овај де кокошка за све
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- извини
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФИНТА Мора да сум пак тажна штом пишувам. Ти си ко по обичај ужасно зафатен и преку глава ти е од моите ПМС хистерии. Но јас најдов совршен начин за квалитетно самозадоволување. Ја искористувам тагата, а потоа ја фрлам како чорап со испуштен котелец ко испиена конзерва и изџвакана мастика. За да доживееш оргазам со тагата, мораш во неа да останеш доволно долго. Тогаш ќе ти дозволи да ги материјализираш воздишките, Потем гласно прочитај ги... ...и.....свршувај...... нели вчера се договоривме каков да биде крајот на песнава??? а ти сепак....сврши значи додека јас зборувам ти.....лапаш муви Изменето од Andjelina - 24.Јули.2009 во 01:03 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
+ =
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лудачко една, те обожавам |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ма, така се свршува
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај бегај ма, ти не си нормална, така ли се пишува |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вокабулар и стил својствени за древен запис на пергамент. како еден аматерски коментар да се дрзне и да чепка по толку магиски елементи (бројот три, црни птици, млеко, крв) ? [/QUOTE] --------------------------------------------------------------------------------------------
ниту се твоите коментари, а камоли твојата поезија аматерски
жалам што не' лишуваш од неа
јас мноооооогу ја сакам.
Да пишуваш квалитетно литературно се учи!
Да ги наполниш стиховите со душа како ти тоа што го правиш е вродена дарба.
Изменето од kejt-d-grejt - 23.Јули.2009 во 17:48 |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам кога врнат сончеви зраци
Сакам кога пагаат на твоите усни Кога се множат како твоите бакнежи во моите коси од blueprayer --------------------------------------------------------------------
mh...mh...mh...vidi go ti crvce edno so ubavi stihcinja si napisalo Изменето од kejt-d-grejt - 23.Јули.2009 во 17:40 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ќе го повторам тоа што ти го напишав во пораки, бидејќи сандачето ти е полно па не можам да ти одговорам... Nemam zborovi, se nadmina samiot sebe si so pesnata... silni sliki, cvrsti i socni metafori, fluidnost kakva sto moze da posaka sekoja pesna... imam vpecatok deka e posvetena na opsto poznata velicina od koja se gradi legenda... ili za nekoj blizok koj vo tvoite oci imal golema vrednost... pozdrav... време е да бараш издавач, имаш добар материјал од кој можеш да направиш одлична селекција за деби книга... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |