|
Кандидати за пратеници!!! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Автор | |
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo momentov kandidat za pretsedatel moze da bide samo nekoj sto BC licno ke go odobri. zatoa ne bidi tolku naiven, da mislis deka nema da bide zaev. moze da bide i te kako.
i mislam deka sepak, b.c. e star lisec, ke moze toj da kontrolira i kako nadovresno lice se sto se slucuva. |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima spekulacii i deka ke im bide kandidat za predsedatel.
Ne e losa ideja za predsedatel na SDSM, sepak mislam deka e premnogu kontroliran od B.C. taka da tesko ke sprovede nekoj novini. Na SDSM im treba nekoj koj ke gi issutiraat onie od starata garnitura, takov se uste ne gledam. |
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno deka ke izgubi del od svojot ugled so ogled na partijata koja ja pretstavuva. no od druga strana ne se isklucuva moznosta posle izborite toj da stane pretsedatel na sdsm.
taka mi lici mene. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar e Zaev aktiven e, ne mi se dopaga vo celost sto i kako raboti. Konkretno gi raboti rabotite od nazad kon napred, ama sepak raboti i toa e mnogu vazno. A na SDSM sigurno ne mu bilo tesko da dojde na ideja za ZAEV so ogled na toa kakov kadar imat i kakov rejting ima Zaev vo Strumica. Steta sto rejtingot ke mu bide narusen poradi partijata koja ja predstavuva. |
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se odi so zaev ne e taka losa ideja na sdsm. vsushnost definitivno nivnata najdobra odluka dosega.
kamo sreka bucko, rada, makraduli i ostanati daltonovci, da gi smenat nekoi barem so kakvi-takvi uspesi. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Strumica ke go butnat Zaev nositel na listata.
Kakva katastrofa i ocaj, covekot mu trgna so gradonacelnicka funkcija sobra nekoja simpatija i ajdeee odma nositel na lista. Kakov ocaj i beda. Toa sto e dobar gradonacalnik ne znaci deka ke go bide i vo sobranie. Moja poraka e neka si ja gleda Strumica i da ne dozvoluva da go koristat za politicki marketing. |
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes kako vikaat, sudbinata ti bila takva da si vecno vtor. i vo vtor krug, pak vtor ke si.. t.e. nikoj i nisto ke si bides i ke si ostanes.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ke bidesh prv,...ne se sekiraj!,...jas ke ja polnam kutijata,...za tebe!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto me razocara. vecno vtor. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orlich,....kaj ti e bojata?!
a, tebe nemoze nikoj da te dostigne vo herojstvoto,...treba da ti dodelime zelezen krst,...za zaslugi,... |
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj, predomislise, bidi primer- bidi heroj. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si se zaebal,...jas sum vo ,...vtorata garnitura!
|
|
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ja te predlagam tebe. koj e za? |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak da kazam!:,...prvite shto ke gi izberete ,...odma da se obesat ,...bez zbor,....pa,....da vidimne posle ,...dali slednite ke bidat primerni !
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |