|
Слобода |
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sloboden seks ...so kogo sakas i kako sakas...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...жртви секогаш ке има...без разлика дали си слободен или не...доколку не си слободен, самиот си жртва...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snaga i hrabrost... hmmm... samo si pomislil li na "zrtvite" ? |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек со себе носи некоја тежина,
тој што сака, и ќе успее да ја отфрли, ќе ја спознае слободата...!!! Тој што нема храбрсот и сила да го направи тоа, вечно ќе копнее по неа...!!!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod gola sloboda gi podrazbiram onie pet minuti div seks koi se naogaat nekade izmegu dokazuvanjata
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i e, da ti kazam pravo!
gola sloboda, dodusa, ama jbg, sloboda e sepak!!!
ziveli!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slobodata e ,...da im se "kachuvash" na glava na dugite,...vo bilo koj smisol,...ako sudime po ova,...zemjava e najprimer za sloboda na chovekot,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikad
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e koga ke go frlish bagazhot sto ti go tovarile od ragjanje - zbirshtinata sobrano od semejstvoto, sredinata, uchilishteto, religijata, filozofijata, dogmite, veruvanjata, obichaite, adetite, opshtestvoto... i t.n.
E, koga ke go storite toa, togash ke bidete slobodni ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sloboda e koga steknes sposobnost za levitacija, telekineza mu ja raspukas glavata so misla na nekoj so ti smeta, telepatija, ke znes ako i se seksa na nekoja...
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....To za trojca e oficijalno,a zenata normalno kao i sea pa ke si svrlja nastrana,znaci 3 ne e limit,to e samo obvrska...!!!!!E so ti sloboda !!! Изменето од moira - 04.Мај.2008 во 02:22 |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Futuristite vikaat deka vo idnina
zenite ke imale po trojca mazi: eden za doma edean za biznis eden samo za sex . Kako trgnale, ne me cudi, Garant ke me odbere nekoja za po doma, zaso epten sum dobar u mienje tanjiri...!!! Ako mi e dozvolena malku sloboda bi sakal da ima i barem malce sex, ama sea, kako ke kaze zena mi ... Toa e...!!! Eeeeh Sloboda...!!!! |
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga mozes da i go muvas deckoto na nekoja bez da si imas potoa problemi
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |