![]() |
|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
по скоро зашто сакаат да се сигурни во тоа што сакаат. |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zasto sakaat da se osigurat
vo toa sto go posakuvaat |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
верувам.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
vistinska slucka... 21 godina.. |
|
![]() |
|
Те са тиjнеjджери?
Изменето од pagane - 08.Мај.2009 во 20:46 |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
TOJ..."Aj ma vecer dojdi da spies kaj mene?"
TAA..."NE,NE maka mi e..." TOJ..."Aj maaa...." TAA..."NE ti kazav NE...O so si dosaden..." Posle pola saat tropa nekoj na vrata... TOJ..."Soo? Dojde?" TAA..."Paaa... Mi padna zal, me molese, pa rekoj ajde DA..." |
|
![]() |
|
La Donna E Mobile
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
OD KADE OVOJ ZAKLUCOK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
zatoa sto ne na grcki bese da...
a poveketo verojatno to oni ti bile u Grcka... |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
За да биде поинтересно, да не си помисли дека сум лесна...
![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
а има зена сто знае да казе не
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ehh...od kade ovoj zakluchok
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
redovno mi se slucuva da recam ne, a da go storam toa-koga ace ke me zamoli da mu napravam kafe koa iam najgolema guzva na rabota, i ja taka stroga ke mu recam ne mozam sabajle ti praev napraj sea ti..i posle 15 min gledas mu nosam kafe..
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |