|
Како да се надмине разводот??? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..Е ТАКА,ПОСТАВИ КОНКРЕТНО ПРАШАЊЕ И ЌЕ ДОБИЕШ ОДГОВОР!!!МОЕ МИСЛЕЊЕ Е ...НЕЗНАМ,НЕ МИ Е ЈАСНО,МОЖЕ ТАКА САМО ГЛУМАТ!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEJASNO MI E ZASTO LUGJEO TAKA STRASNO DOZIVUVAAT RAZVODI?
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ТОА ШТО ТИ Е ..НЕЈАСНО!
|
|||
|
|||
iva_hot69
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
STO NE TREBA DA MI BIDE? |
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....,*69,АКО ТЕ ИНТЕРЕСИРА ПРАШАЈ ДИРЕКТНО,НЕ КРУЖИ КАКО "ДОЖД ОКОЛУ КРАГУЕВАЦ"!!!ШТО НЕ ТИ Е ЈАСНО?
|
|||
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka toa treba sekoj sam da si odluci!!! sekoj ima pravo na svoe mislenje i na nacin kako taa osoba toa ke si go "resi"... |
|||
iva_hot69
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
inace,strasno ne e isto so loso.... i prasanjeto bese zasto ima vakvi bosh temi kade sto site se zalat i baraat pomos od drugi....ke vidi samata i ke si proba,nema pricina da kazue sve javno |
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
temata e kako da se nadmine razvodot, a ne e prasanje dali e loso ili dobro! inace ima i druga tema los brak ili dobar razvod... |
|||
iva_hot69
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a,sto e tolku strasno ako nekoj se razvede? ne razbiram zasto tolkava uzbuba krenavte od eden obicen razvod
Изменето од iva_hot69 - 04.Април.2008 во 23:19 |
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...САМО ПРОБЛЕМИТЕ ИДАТ САМИ ПО СЕБЕ ПОТОА..НИШТО ДРУГО!!КОЛКУ И ДА БИДЕШ СИЛЕН ТЕКОТ НА НАСТАНИТЕ Е СОСЕМ ДРУГ!!!НЕКА ГИ ОСТАВИ СЕГА ВЕТУВАЊАТА И ДРУГАРСТВАТА НАСТРАНА,ПОТОА ЌЕ И СЕ ИЗГУБАТ...КЕ ОСТАНЕ САМА!!ТАКОВ Е ЖИВОТОТ И СРЕДИНАТА КАЈ НАС...!..ЗА ДА ПОВЛЕЧЕШ НОГА..ТРЕБА ДА ИМАШ МНОГУ ЈАКА ПРИЧИНА!!!ДОКАЖУВАЊА НЕ СЕ ПОТРЕБНИ... |
|||
|
|||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bibce izvini... mozebi toa sto ke go napisam grubo zvuci...
kako prvo sakam da ti kazam deka, ne bi sakala vo tvoja koza da sum! stvrno treba bimnogu silna za ovaa odluva! vtoro sto malce me natazi e deka rece decata ti ke gi imas na grb.... pa neli ova i za niv go pravis? sakas da im bide ubavo, sakas da gi porasnes so ljubov i razbiranje? izvini no mislam deka togas ne smees da gi gledas kako tezina! znam sto znaci da imas obvrska, sekoj roditel ima obvrska sprema svoeto rodeno dete, no ne smeeme kako tezina da gi gledame, nego kako najubav podarok!!! izvini mozebi i gresno te imam svateno, gledam deka svarno site opcii probuvas da gi "tumacis" no se dodeka ne se izvedat tie opcii ne moze da se kaze kako ke bide. Anikin ubavo rece... op-i skokni... no lesno e das se kaze... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
reci op- i skokni- posle se doagja samo po sebe
ama filozofirameeeeeeee, hipotetika e najlesna |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....pa zeznata ........da ti kazam i ne ti e losa idejata.............sum razmisluvala i na taa tema..................i mu e predlozeno............pa ke vidime za koja opcija ke se odluci???
znaci jas prifakam sekako ......kako ke kaze taka............a obvrskite za decata.pak kaj mene na grb a????e kolku e tesko be zeznata da znaes................da ne si mi vo koza...............
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bibce a da probate vie na "razvod za proba"
t.e.oddelno ziveenje,,,,bez obvrski???
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |