|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 89101112 40> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto mislis za mojot predlog deka vo MAkEDONIJA vo idnina , koga ke dojde vreme, ne treba da ima nacinalni partii tuku partii so programi, koi ke bidat sostaveni od sposobni luge bez razlika na nacionalnosta. Mislis li deka vakvo nesto bi bilo dobro i kolku voopsto e realno? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gresis ... ne za poveceto ... za SITE ... a se znae i zosto ... kako sto velat amerite , SO TERORISTI NE PREGOVARAME I SORABOTUVAME .....
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaeme deka ne e se kako sto ke kazat vesnicite. Inaku kako sto citas od porakite, jas se nadevam deka VMRO ke koalicira so DPA od prosta pricina sto Ahmeti e za mene i za poveketo Makedonci totalno neposakuvana licnost poradi toa sto go napravi i poradi koordinacijata od Kosovo, taka da Makedoncite imat totalna nedoverba vo ovoj covek koj spored nas bil i ke bide terorist i nisto poveke, osven toa e covek koj nikogas zbor ne kazal na Makedonski izvini BACHIOS gledam deka si negov glasac megutoa covekot treba da si odi a na negovo mesto da dojde covek koj ke gi relaksira i namali meguetnickite tenzii. Covekot e izvor na netolerancija i nedoverba. Zatoa definitivno mu e vreme da si odi, za podobro na site. Sosema sprotivno na Taci a Osobeno Imer Selmani. I ako porano mi bese Marsel Biljali omilen politicar od Albancite so negovite kolumni i analizi, sega mi e Selmani so negoviot perfekten MAKEDONSKI i posvetenost na negovata ministerska funkcija. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema vrska kade ziveam ...ama ako te interesira , ziveam vo WILD WEST ... a toa sto poinaku e gledam vistinata od tebe e samo pradi faktot sto jas podadov raka na pomiruvanje , 2001 - ta ... i se uste visi ... nema od sprotivnata strana .. a znaes li zosto ? .. zosto se uste cekas instrukcii od pristina .... |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro eve druze tito, mozebi zivees vo srbija vo 2006 dui imase najmogu glasovi vo 2008 ima ima pak najmnogu glasvoi i kaj gi izgubi ili si amnezicno-dementen |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JBG .... srecni sme za razlika od tebe ... sto ne cekame da dobieme depesha od pristina .... za da ni ja kazat "vistinata "....... si imame svoi mediumi .... ne sme zavisnici ....
Изменето од miroslav_g8 - 05.Јуни.2008 во 14:30 |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj pozdrav
i ne e sve kako sto pisuvaat vesnicite (ili kako ke kaze latas ) nikogas ne e taka |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i posle , VASITE se vinovni
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tokmu taka ... koga dui bese na vlast , izborite gi zagubi fer i posteno ... a sega se obiduvaa da gi dobijat ama so pogresna strategija ... sakaa so kalash demokratija ....
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tie vinata mozat da ja prefrlat kolku sakat, no ja znam realnosta, a toa ja znaat i 80% od albancite jas poveke bi ti preporacal da se interesiras koj ke bide vo koalicija so grujo , toa e pointeresno Изменето од BACHIOS - 05.Јуни.2008 во 14:26 |
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto spored mene ,ke dojde armija od nabluduvaci stutkani vo 20 glasacki mesta , so 1000 kameri a i brojot na glasovite ne e tolku atraktiven..
koga glasav jas vo momentot imase eden nabluduvac, i slusnav kako eden mu vika na drug ( partiski momci)--ne ne , ovie se tuka!!! |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od prosta pricina sto sekoj obid da se kaznat zlostornici i narko mafijasi , sekogas koga ce se sokrijat vo nekoe getoizirano selo , zavrsuva so pukotnici i napadi vrz pripadnicite na bezbednosnite sili na RM ... a sekogas koga ce se ubie nekoj koj e " samo " Makedonec i koj saka da zivee vo svoeto selo koe za zal i po sila na mafijaskite priliki e nepogodno za zivot na Makedonci , e toa e nekaznivo od prosta pricina sto ubieniot e " samo " Makedonec ....... DEMOKRACIJA ..... i primer za sozivot ....
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti veruvam za ona sto ti si go videl. Inaku od stabovite na DPA i DUI vinata si ja frlat edni na drugi. Jas veruvam deka i dvete partii se odgovorni za ova sto se sluci. A sekako i vlasta so nedovolno obezbeduvanje na glasackite mesta vo koi i slepec znaese deka ke ima incidenti. Me interesira sto ke se sluci za dve nedeli. |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i kakva e prognozata be moira |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |