|
СДСМ се согласиле за промена на името |
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Автор | |||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аз очаквам че Кољо Груев ште са запише като благонадежен блгарин след мандата му, сшто като ментора му.
Excuse my language, however, that is the best I can say to the narrow minded VMRO party members.
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А што има лошо во воведувањето на минимална плата од 7000 денари? Или мислиш дека е подобро да се работи за 2000 ден.? Минималната плата е социјална категорија, за оние без квалификации и образование.
Никаде во светот не може да се живее достоинствено со минимална плата, не сепак таа е загарантирана. Во Канада минималната сатница е околу 8 долари, и знаеш што можеш да направиш со нив? Евентуално да побараш од државата да ти плати кров над глава, а ти елементарно да се прехраниш со тие пари. [/QUOTE]Епа нема ништо лошо освен тоа што имаа три мандати да ја воведат Изменето од baba mulon - 18.Март.2008 во 20:44 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да ви ебам серковците бугарофилски.
(играа оро да ги ебам), Кој к*р сите сте запнале да им ебем матер N vakvi frustracii mislam, neznam moze e Kanadska kultura ama kaj nas u Makedonija ne zvuci bas najdobro osobeno ako vo dve recenici 5pati se popsue. I nesto drugo vo vrska so VMRO, ne go mesajte VMRO sega i onaa na ljubco, bidejki GRUEVSKI na kloci gi izbrka site od poranesnoto rakovotstvo na celo so bugarofilot. Mozebi koga SDSM isto taka na kloci ke ja isfrlat starata mafiska struktura na celo so B.C. i Sekerka ,moze i ke bide dostojna partija , vo momentov se 2% i nisto poveke. |
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[/QUOTE]
А што има лошо во воведувањето на минимална плата од 7000 денари? Или мислиш дека е подобро да се работи за 2000 ден.? Минималната плата е социјална категорија, за оние без квалификации и образование.
Никаде во светот не може да се живее достоинствено со минимална плата, не сепак таа е загарантирана. Во Канада минималната сатница е околу 8 долари, и знаеш што можеш да направиш со нив? Евентуално да побараш од државата да ти плати кров над глава, а ти елементарно да се прехраниш со тие пари. Изменето од Polar Bear - 18.Март.2008 во 20:34 |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
StavreTigonavre
Нов член Регистриран: 04.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zaboravi da im napises,da se molat da ima dobar vodostoj i da bide kishna sezona,zosto vakva ako e rabotava Vardar nema da gi sobere.Sega chat-pat, ne e ni do kolena !!! Ili,neka odvoi vladava od budzet sredstva edna brana da se napravi .... Btw,jaka ti e signaturava Изменето од StavreTigonavre - 18.Март.2008 во 20:28 |
|||
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од baba mulon - 18.Март.2008 во 20:26 |
|||
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A shto se odnesuva do Srbija i taka nemaa shto da barat kaj nas.Ako tocno se sekjavam vo Bosna i vo Hrvatska se vodeshe nacionalna vojna,a kaj nas bash i nema neshto mnogu srbi za da ima konflikt.Epa ti vidi sega
|
|||
Polar Bear
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За вас пријатели фрустрација е кога некој ќе ви ја шлапне вистината во лице.
За жал во овој момент не може ништо да се направи - но причината за тоа не е СДСМ туку ДПМНЕ. Да беа другите на власт (не да ги сакам, да им ебем матер) немаше ваква ситуација ни да има.
СДСМ ја заебаа државата само со релативизација на економскиот криминал на почетокот на деведесеттите. А тоа ДПМНЕ имаше шанса да го исправи во 98, но и тие се фрлија во уште повулгарна пљачка.
|
|||
|
|||
baba mulon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako ne ti e sram be pola drzava ja iskradoa,samo vo edna rabota se fini kako da maznat poveke pari a da ne gi zaprimetat.kade se sega site tie jaki kadri na SDSM?Otkako gi sobraa site pari fino si se skrasija po gradonacalnicki,profesorski,direktorski i kakvi ne fotelji.I ushte imash obraz da komentirash. |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se najdovte a jas seuste cekam barem edna dobra pricina koja bi go promenila moeto mislenje za predavnickata SDSM.
A ti prijatele polar bear frustracii leci na drugo mesto, ne ovde. I koga si tolku pameten kazi sto e toa volsebnoto sto bi go napravila SDSM vo ovie momenti da se izbegne situacijata vo koja spred tebe ne dovlecka Gruevski za dve godini mandat. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,....bravo,...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Polar Bear
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема: СДСМ се согласиле за промена на името
Да ви ебам серковците бугарофилски. Пак ли СДСМ ќе ви бидат криви? Не успевата да останете на власт подолго од две години без да ја доведете земјата до растурање. СДСМ се пред распуштање, но пак тие ви се криви. Конфликтот со името е во огромна мерка испровоциран од ВеМеРовците и егејските елементи во неа, сетете се само (тие што не биле во пелени тогаш) како Тодор Петров ја затвараше границата со Грција (играа оро да ги ебам), како Љубчо ветуваше конгреси во Солун, за на крај да се разоткријат неговите вистински намери у убедувања. Кај што имаше егеец во канцеларија, над него висеше карта на Македонија сосе краците. Поголема провокација здравје. СДСМ ли го стави името на аеродромот? Тоа ли требаше во овој момент? Кој к*р сите сте запнале „уставното име“, та „уставното име“. Устав имаше и пред овој устав, и пред него исто така, многу постари можеби и подобри, па се сменија и се укинаа. Само уште едно ќе ви кажам: ако Албанија влезе во НАТО и ЕУ пред Македонија, слободно ислелете се сите, или поарно, удавете се во Вардар да не му бидете на терет на светот така тапи и неспособни.
|
|||
|
|||
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ (ВМРО-ДПМНЕ)
Бегајте комунисти србомани (СДСМ)
|
|||
Македонија е вечна!
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubavo sto si priznavte sto ste? I da Gruevski bese edinstven uspesen minister vo taa katastrofalna vlada na Ljubco, poradi koj vo toa vreme glasav za SDSM , bidejki birajki megu srbofili i bugarofili sepak ovie prvite po moe mislenje se pomalku stetni. Za sreka denes imame partija na koja isklucivo Makedonskite interesi i se bitni pa taka za nas MAKEDONCITE izborot e mnogu ednostaven. Megutoa eve jas seuste cekam da mi kazete sto e tolku dobro kaj SDSM pa eve jas a mozebi i nekoj drug pomalce upaten ke go smeni svoeto mislenje za predavnicite od SDSM. |
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |